Zeci de animale, dar și două case, salvate de flăcări. De la...

Zeci de animale, dar și două case, salvate de flăcări. De la ce a pornit incendiul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Mai multe grajduri și șuri au fost distruse de flăcări noaptea trecută, în localitatea arădeană Șiștarovăț. Zeci de animale au fost evacuate.

„Intervenția a avut loc în comuna Șiștarovăț, incendiul manifestându-se la mai multe anexe cu rol de adăpost de animale, furaje și alte bunuri din gospodărie. Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale Gărzii nr. 1 Bârzava, cu un ofițer și opt subofițeri, și o autospecială a SVSU Lipova. Fiind observat târziu, incendiul se manifesta generalizat la anexe cu posibilitatea de propagare la două case. În prima fază a intervenției au fost luate măsuri pentru evacuarea animalelor, mai multe bovine și zeci de suine, și pentru protecția celor două locuințe. Incendiul a fost localizat și limitat după două ore de intervenție și stins după mai bine de cinci ore”, a transmis ISU Arad.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric, pompierii constatând că „proprietarul a folosit o improvizație de natură electrică cu sursă de lumină pentru incalzirea unui incubator de pui”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.