Carne și ouă expirate „condimentate” cu murdărie într-un fast-food din centrul Timișoarei....

Carne și ouă expirate „condimentate” cu murdărie într-un fast-food din centrul Timișoarei. Localul a fost închis de OPC FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un fast-food aflat chiar în centrul Timișoarei a fost închis pe o perioadă de o lună după ce au s-au descoperit o serie de nereguli, în urma unei sesizări venite din partea unui client.

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Sorin Susanu, ne-a declarat că activitatea fast-food-ului a fost suspendată pe o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată în urma unui control al inspectorilor OPC, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul căruia au fost descoperite o serie de nereguli.

„Colegii mei au mers rapid în control la fast-food ca urmare a unei reclamații. S-au găsit numeroase probleme, precum carne și ouă expirate, unele chiar de câteva luni de zile, produse alimentare depozitate neconform, cărora le lipseau elementele de identificare, modificări de stare termică, murdărie”, a afirmat Sorin Susanu.

Inspectorii au decis ca acest fast-food să fie închis pe o perioadă de 30 de zile. De asemenea, proprietarul restaurantului riscă o amendă de până la 30.000 de lei.

Fast-food-ul se află pe str. Proclamația de la Timișoara, iar în trecut, Protecția Consumatorilor Timiș a mai primit reclamații de la consumatori cu privire la acesta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.