Nicolae Robu susține că unii oameni îi consideră pe cei din USR...

Nicolae Robu susține că unii oameni îi consideră pe cei din USR „sataniști”. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu consideră că USR și-a mai pierdut din electorat în ultima vreme, pe motiv că oamenii s-au cam lămurit în privința celor din fruntea partidului, care ar avea un „aer de superioritate” și „se cred deasupra tuturor”. De asemenea, liderul PNL Timiș a susținut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că unii oameni îi consideră pe cei din USR sataniști.

„Au un segment de electorat, dar el s-a mai subțiat în timp, pentru că sunt oameni inteligenți și bine școlați, în general, cei care s-au orientat înspre USR-PLUS, mulți s-au lămurit și s-au îndepărtat de ceea ce văd că reprezintă, de fapt, acest partid. M-a întrebat cineva recent dacă ăștia sunt sataniști. Și i-am spus că eu nu pot să afirm așa ceva, doamne ferește. Mi-a spus că a văzut declarația cuiva cum că Învierea este cea mai mare minciună. E dreptul oricui să fie ateu, dar din respect pentru milioanele de creștini, nu vii să faci astfel de afirmații. Îți vezi de crezul tău în ce o fi el, că e libertatea oricui să creadă în ce vrea. Eu nu am putut să-i caracterizez ideologic. Nu am văzut lucruri care să mă facă să cred că sunt un partid de dreapta. Cu PMP nu avem o relație cum ar trebui, din păcate, dar nu am niciun dubiu în a-i cataloga ca fiind de dreapta.


Mulți oameni care și-au pus speranțe în această forță politică au căzut pe gânduri, s-au îndepărtat de ei și sigur, vin înspre noi”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a uitat de scandalul avut recent de USR Timiș cu PSD la nivel local, după ce au lipit pe un bloc din oraș un afiș cu un mesaj împotriva partidului, astfel că a afirmat că „este ciudat că niciodată USR nu a avut un cuvânt negativ despre PSD Timiș. Noi mergem înainte, electoratul înțelege foarte bine”.

Deși critică USR Timiș, Nicolae Robu a acceptat propunerea făcută de un membru al partidului, motiv pentru care Primăria Timișoara va cumpăra un aparat de diagnostic al arborilor bolnavi din oraș.

Totodată, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș a fost prezent și Raul Pătrașcu, un tânăr care recent a plecat din PLUS pentru a veni în partidul condus de Ludovic Orban. Raul Pătrașcu a atacat USR, dar și formațiunea din care a făcut parte, pe motiv că nu cunosc administrație, dar nu se opresc din critici.

„Remarcile făcute de colegii din opoziție, mă refer la USR-PLUS, cu privire la nemulțumirea legată de bugetul de cheltuieli al Primăriei Timișoara, arată neînțelegerea fundamentală a administrației publice locale. Desigur că a crescut acest buget ca urmare a faptului că Guvernul a mutat cheltuielile cu asistenții sociali în sarcina administrațiilor locale. De asemenea, administrația județeană PSD s-a lăudat cu un buget de investiții record. Cine cunoaște administrația, poate remarca faptul că anul trecut au avut tot un buget mare de investiții, dar execuția financiară a fost de doar 18%. Și normal că este mare bugetul pe acest an pentru că au rămas bani mulți de anul trecut. Eu nu văd pe nimeni la USR-PLUS care să aibă astfel de competențe de management a administrației, fie că este locală sau centrală. Cred că ar trebui să facă critici constructive și să fie fundamentate pe date, altfel încep să cred serios că au pe sub masă un parteneriat, o alianță cu PSD”, a declarat Raul Pătrașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.