Șeful Protecției Consumatorilor despre petrecerea privată care a blocat o stradă din...

Șeful Protecției Consumatorilor despre petrecerea privată care a blocat o stradă din Timișoara: „La prima verificare, nu există forme legale”. Ce minciună a city-managerului a demontat

0
DISTRIBUIȚI

susanu

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Sorin Susanu, a luat decizia de a interveni în scandalul străzii din centrul Timișoarei blocate pentru organizarea unei petreceri private, sâmbătă.

Sorin Susanu ne-a declarat că au fost în control, sâmbătă seara, comisari din cadrul instituției, fiind descoperite mai multe nereguli. „Se plătea bilet și se intra. Lucrurile erau desfășurate în condiții mai mult decât improprii, produse depozitate direct pe jos, lucrurile erau scăpate de sub control.


Problema este să vedem dacă există o formă legală, cum s-a autorizat un astfel de loc, de spațiu care nu este destinat pentru alimentație publică. Dacă era domnul Nasleu în centrul distracției, asta nu înseamnă că actele nu trebuie să existe”, a precizat Sorin Susanu. Vă reamintim că city managerul Robert Kristof a susținut că a fost un eveniment unde s-a putut intra liber, fără plata vreunei taxe.

Potrivit șefului Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, la o primă verificare, s-a ajuns la concluzia că nu ar exista formele legale pentru desfășurarea unei astfel de petreceri private pe domeniul public.

„Nu există forme legale, la prima verificare. Dacă lucrurile se confirmă, lucrurile vor merge mai departe, ANAF va trebui să confiște veniturile. Mi se pare dubios cum s-a putut permite blocarea unei străzi publice. Ce mi se pare în neregulă este că Poliția, Jandarmeria nu au făcut nimic”, a adăugat Sorin Susanu.

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș mai susține că Nicolae Robu ar fi „foarte supărat” pe el. Vă reamintim că Susanu a solicitat mai multe documente, inclusiv avizul psihologic al primarului, după ce Nicolae Robu a tăiat un cablu în cadrul operațiunii „ghilotina”.

„Domnul primar este foarte supărat. A început să facă plângeri la toate organele împotriva mea”, a precizat Sorin Susanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.