O nouă operațiune de demolare a garajelor, la Timișoara, începută prin desființarea...

O nouă operațiune de demolare a garajelor, la Timișoara, începută prin desființarea celui deținut de șeful poliției locale VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu se lasă și continuă să demoleze garajele din cartierele din Timișoara, cu scopul de a amenaja pe acele spații locuri de parcare. Astăzi, edilul a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook în care apare în timp ce dă ordin de demolare al garajului deținut de șeful Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan.

Operațiunea are loc în zona Kiriac, aflată în cartierul Calea Șagului, unde ar urma să fie realizate aproximativ 55 de locuri de parcare. Pentru început, în filmuleț Nicolae Robu este filmat în timp ce le explică unor cetățeni cum va arăta zona după ce garajele vor fi demolate.

„Asta este varianta în care facem suprateran, dar nu ies decât 52 de locuri, pentru că legea ne obligă la o nouă construcție să păstrăm distanță față de clădiri și nu merită toate rampele astea și toată construcția ridicată aici. Va fi mult mai frumos pe a doua variantă, care ne dă și mai multe locuri, ne dă 55 sau 56 de locuri. Totul va fi la sol, copiii pot să zburde printre, se dau cu rolele, cum se întâmplă și în alte părți unde am făcut astfel de amenajări.


Va fi deschidere, spațiu liber, nu se obturează nimic. O să trecem la treabă, știu că majoritatea oamenilor au înțeles peste tot că facem să fie mai bine. Mai simplu ar fi să nu mă ating, să rămână lucrurile cum au fost, nu e bătaie de cap, nu supăr pe nimeni, dar nu ar fi cinstit față de oraș să-l las așa cum este, că e o altă perioadă acum, trebuie să-l săltăm la un alt standard”, a afirmat Nicolae Robu.

Apoi, primarul Timișoarei este filmat lângă un buldozer care începe să demoleze primul garaj, nu înainte ce edilul să explice că primul desființat va fi cel deținut de șeful poliției locale. „Ca să fie limpede pentru toată lumea, pentru cei ce încă mai încearcă să blocheze demolarea garajelor, începem cu demolarea garajului șefului poliției locale. Deci, nu există excepție”, a precizat Nicolae Robu.

De asemenea, edilul a scris pe pagina sa de Facebook că sunt demolate în cadrul acestei operațiuni 38 de garaje, din spațiul delimitat de străzile Dumitru Kiriac și Ioan Rusu Șirianu, din Calea Șagului. Pe lângă locurile de parcare, în zonă va fi amenajat și un spațiu verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.