Robu anunță că nu răspunde de ce fac angajații din Primăria Timișoara,...

Robu anunță că nu răspunde de ce fac angajații din Primăria Timișoara, cu excepția consilierilor personali

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă să susțină că nu este responsabil de ceea ce fac angajații din cadrul Primăriei Timișoara. De altfel, edilul-șef nu se arată deloc mulțumit de modul de lucru al unora dintre cei care lucrează în cadrul instituției, iar astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, l-a încurajat pe un jurnalist să îi dea în judecată pe angajații care nu oferă răspunsuri conform legii.

„Eu cer transparență după cum cer implicare. Nu știți ce discuții am eu, ce discuții am avut ieri cu toți șefii de serviciu. Este o prăpastie între cât mă implic eu și ce văd la alții. Fiecare să răspundă de ce face.


Dați-i în judecată pe cei care nu răspund conform legii”, a afirmat Nicolae Robu după ce a aflat că răspunsurile transmise PRESSALERT.ro în scandalul imobiliar de la Urseni sunt nesemnate.

De asemenea, primarul Timișoarei a susținut că angajații din instituție care oferă răspunsuri jurnaliștilor fără să și le asume ar încerca, de fapt, să fugă de responsabilități. „Eu răspund de ce fac eu, nu mi-e frică niciodată de nimic. Eu nu o să fac ilegalități oricât de mici, pe mine nu mă poate șantaja nimeni cu nimic. Să-și asume prin semnătură ceea ce spun. Dacă unul poate spune că eu am pus presiune pe el să facă ceva ilegal sau să am știre că s-a făcut ceva ilegal, atunci lucrurile se schimbă, nu te mai poți deroga de răspundere”, a detaliat Nicolae Robu.

Totodată, edilul-șef a mai precizat că nu are cum să fie responsabil de ce fac angajații Primăriei Timișoara pe motiv că nu el i-a numit, ci au ajuns pe acele posturi în urma unor concursuri.

„Dacă eu i-aș numi, da, aș fi și responsabil. Eu răspund de ce face Cătălin Iapă, pe care l-am numit consilier personal. În rest, sunt organizați oamenii prin concurs. Drept urmare, nu sunt responsabil de calitățile pe care le au angajații ajunși în postura aceea în urma unui concurs”, a adăugat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.