Bacalaureat 2019. Încă 55 de liceeni din Timiș au promovat examenul după...

Bacalaureat 2019. Încă 55 de liceeni din Timiș au promovat examenul după soluționarea contestațiilor

0
DISTRIBUIȚI

Veste neașteptată pentru 55 de absolvenți de liceu din județul Timiș care au solicitat recorectarea lucrărilor după afișarea primelor rezultate din cadrul examenului de Bacalaureat. Și asta pentru că liceenii au aflat că au promovat BAC-ul.

Ministerul Educației Naționale a făcut publice, ieri, rezultatele finale de la examen, care arată că promovabilitatea în județul Timiș a crescut de la 64,64% la 66,04%.

De asemenea, încă doi elevi au reușit performanța de obține media zece la toate disciplinele, astfel că numărul total al liceenilor cu nota maximă este de cinci.

Este vorba de Adriana-Camelia Zahariuc, de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara, Darian-Florian Vodă, de la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” din Lugoj, Oana Victoria Herișanu, de la Liceul Tehnologic „Sfântul Nicolae” din Deta, Mirela-Gabriela Herle, de la Colegiul Național „C.


D. Loga” din Timișoara, și Oana Lepa, de la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara.

Înscrierea candidaților pentru a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va derula între 15 și 19 iulie. Candidații care promovează examenele de corigențe se pot înscrie în data de 26 iulie. Probele din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 se vor desfășura între 21 august și 7 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.