Bărbat reținut de polițiști în războiul dintre clanurile țigănești din Timișoara. De...

Bărbat reținut de polițiști în războiul dintre clanurile țigănești din Timișoara. De ce a ajuns după gratii

0
DISTRIBUIȚI

Războiul dintre două clanuri din Timișoara și-a consumat astăzi un nou episod, după ce membrul uneia dintre familii a fost reținut pentru 24 de ore.

Un incendiu de acum aproape o lună, pe 28 iulie, a fost „scânteia” care a aprins conflictul, mai multe case din zona Traian fiind puse în pericol după ce un imobil a luat foc. Atunci, romii care locuiau în casa mistuită de flăcări, familia lui Eduard Cârpaci, au acuzat că focul a fost pus intenționat de cineva dintr-un clan rival.

În cele din urmă, astăzi, suspectul, Covaci Roberto, a fost „ridicat” de polițiști, însă nu pentru incendiere, ci pentru amenințări explicite, pe Facebook, la adresa membrilor familiei cu care se află în conflict.


Covaci Roberto a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de amenințare, oamenii legii continuând urmărirea penală pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspectului.

UPDATE „La data de 28.07.2019, Poliția Municipiului Timisoara a fost sesizată despre faptul că la un imobil de pe strada Vlad din municipiul Timisoara a izbucnit un incendiu. Din primele verificări, s-a stabilit că proprietar al imobilului în cauză este un cetățean român, care locuiește efectiv în Germania. Continuandu-se verificarile în cauză, polițiștii din cadrul BIC Timisoara au stabilit că proprietarul imobilului este în stare conflictuală cu o altă familie din zona Pietei Bălcescu, acesta fiind amenințat cu moartea prin intermediul unor rețele de socializare de unii dintre membrii acestei familii. Astfel, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, au stabilit că unul dintre membrii este un tânăr, de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei de amenințare, fapt pentru care urmează a se dispune reținerea acestuia pentru 24 de ore. De asemenea, continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.