Deputatul Pro România Adrian Pau: Dacă ALDE dispare, un rol îl va...

Deputatul Pro România Adrian Pau: Dacă ALDE dispare, un rol îl va avea și Marian Cucșa

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Pro România Adrian Pau s-a arătat nemulțumit din nou de reacțiile fostului lider ALDE Timiș, Marian Cucșa, care a criticat de mai multe ori deciziile luate la vârful partidului. De altfel, ieri, Marian Cucșa a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a fost demis din funcția de președinte de filială, afirmând că „este foarte clar că cei din conducere au bine conturat planul de distrugere a ALDE și îngroparea în Pro România”.

Pe de altă parte, Adrian Pau a precizat că nu-l recomandă cu nimic pe Marian Cucșa să aibă „previziuni politice, nu a demonstrat că ar fi un previzionar.


Dacă ALDE dispare, acest lucru se va întâmpla și pentru că el, împreună cu câțiva colegi, a reușit să distrugă grupul parlamentar ALDE din Camera Deputaților. El și câțiva colegi din ALDE au decis să nu-l susțină pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, a distrus grupul ALDE de la Camera Deputaților. El, în momentul de față, nu susține pe nimeni. Deocamdată, el se vedea lider al deputaților și senatorilor ALDE. A mers cu Simonis la Dăncilă și a făcut tot felul de preconizări. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat”.

De asemenea, Adrian Pau a declarat că Pro România a reușit să atingă în județul Timiș targetul de semnături pentru susținerea lui Mircea Diaconu și că problemele cu reprezentanții ALDE nu au fost rezolvate la nivel local.

„Nu am rezolvat problemele locale cu colegii de la ALDE. S-a stabilit ca Anton Anton să coordoneze activitatea filialei locale a ALDE în Timiș, sper ca săptămâna viitoare să mă întâlnesc cu el”, a adăugat Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.