Tânără rănită după ce a fost atacată de un pitbull, în timp...

Tânără rănită după ce a fost atacată de un pitbull, în timp ce încerca să-și apere câinele

0
DISTRIBUIȚI

O tânără din Alba Iulia a fost atacată de un pitbull, în timp ce încerca să-și apere cățelul cu care ieșise la plimbare. Femeia a ajuns la spital, cu răni grave, iar cățelul ei a fost omorât. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

O tânără din Alba Iulia a fost atacată și rănită grav de un pitbull, în timp ce se afla cu cățelul la plimbare.

Incidentul s-a produs joi seara, iar soțul tinerei povestește, într-o postare pe Facebook, că pitbull-ul, care avea zgardă și care probabil a scăpat de sub supravegherea stăpânului, a apărut brusc lângă soția sa, care se afla la plimbare cu câinele lor, în apropierea blocului și s-a repezit la acesta, mușcându-l.

Tânăra a încercat să-și apere cățelul și l-a luat în brațe, moment în care câinele agresiv a sărit la ea și a mușcat-o de mână, picior și cap.

Mai multe persoane care au fost martore la incident au sunat la poliție.


„La incident a ajuns primul un echipaj de poliție. O doamnă cu un câine mic a fost atacată de un câine de talie medie, agresiv, care a mușcat câinele doanmei, pe care l-a și omorât și i-a sărit doamnei la umăr și picior. Jandarmii au încercat să prindă câinele, dar au fost și ei atacați, iar ulterior câinele a fugit”, a declarat Adela Toma, purtătorul de cuvânt al IJJ Alba, pentru Mediafax.

Aceasta a mai spus că deocamdată nu a fost identificat stăpânul câinelui agresiv, iar animalul a fost căutat până în jurul orei 23.00, dar nu a fost găsit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, a fost deschis un dosar penal în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.