Imagini halucinante. Directorul unui liceu de elită din Timișoara împrăștie cu un...

Imagini halucinante. Directorul unui liceu de elită din Timișoara împrăștie cu un extinctor elevii care fumează. Explicația cadrului didactic VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Incident incredibil petrecut într-o școală de elită din Timișoara. Ion Ionici, directorul Liceului Teoretic ”Jean Louis Calderon”, a fost filmat, ieri, în timp ce s-a deplasat cu un extinctor în curtea unității de învățământ, spre locul în care elevii se întâlnesc în pauze pentru a fuma.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Ion Ionici a început să și folosească extinctorul, pulverizând spre liceeni substanța utilizată la stingerea de incendii, creând o ceață densă în jur. Imediat, elevii au luat-o la fugă din locul respectiv.

Contactat telefonic, Ion Ionici a confirmat incidentul, afirmând că a fost vorba de o glumă, dar recunoaște că a exagerat prin gestul său.

”Noi ieri am avut un exercițiu de evacuare cu pompierii și după exercițiu, nouă, cadrelor didactice, ni s-a făcut un instructaj suplimentar despre folosirea extinctorului.


A fost pauză și copiii s-au dus în pauză. Au venit câțiva elevi mai mici și un cadru didactic, care mi-au spus că s-au învățat copiii noștri și stau la fumat la noi în parc. Am luat extinctorul repede și m-au dus printre ei și am pulverizat cumva în sus. Dar să știți că a fost un gest în glumă, nu am avut probleme de niciun fel. Mi-am cerut scuze elevilor și părinților. Nu a fost cu intenție, nu am vrut să le fac rău. Știu că am exagerat, dar pe moment asta a fost reacția mea. Îmi cer scuze și îmi pare rău”, ne-a declarat directorul Liceului ”Jean Louis Calderon” din Timișoara.

Ion Ionici a mai precizat că între 50 și 100 de elevi ies la fumat zilnic în pauze, în parcul școlii. ”Culmea, cei de clasa a IX-a sunt cei mai mulți fumători. Sunt disperat. Observații individuale le pot da, mustrări scrise, pe cei de clasa a XI-a și a XII-a îi pot exmatricula, dar mi se pare absurd să-i exmatriculez sau să le dau doi, trei la purtare pentru o țigară. Știu că gestul meu a fost exagerat și îmi pare rău. Dar ei au luat-o în glumă, majoritatea au și fugit de acolo”, a mai precizat Ion Ionici.

3 COMENTARII

  1. Singura care halucineaza esti tu Adriana.Directorul a luat o masura buna.Poate daca si pe tine te oprea sa fumezi in scoala si te punea sa inveti mai mult,puteai mai mult…

    Nu vei publica asta,dar macar il vei citi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.