MHP – A Porsche Company a deschis biroul din Timișoara. Rolul...

MHP – A Porsche Company a deschis biroul din Timișoara. Rolul cheie pe care noua echipă îl are în viitor

0
DISTRIBUIȚI

MHP – A Porsche Company a deschis, oficial, biroul din Timișoara, care este al doilea din România, după cel din Cluj Napoca, al companiei cu aproximativ 3.000 de angajați, prezenți cu 14 locații în 6 țări din întreaga lume. Firma este afiliată concernului Porsche, lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții adresate segmentului de piață „Mobility & Manufacturing”.

”MHP Timișoara reprezintă un pas semnificativ în evoluția noastră atât la nivel internațional cât și în România. Avem deja o bază puternică și văzând potențialul de aici, viitorul nu poate fi decât unul cât se poate de promițător. Recunoaștem pasiunea autentică pentru tehnologie, know-how-ul angajaților noștri și avem convingerea că prin promovarea abilităților și a spiritului lor antreprenorial, putem contribui activ la progresul digital de mâine”, a declarat Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania.

Noul birou din Timișoara pune accentul pe servicii SAP de infrastructură și dezvoltare software, completând portofoliul de servicii cu Digital Services.


”Acum sunt șase angajați, până la sfârșitul anului vor fi 20, iar pentru anul viitor am stabilit să ajungem la 100 de oameni în echipă. Dacă o să fim mai mulți nu este o problemă. Limita este cerul”, a declarat Radu Radovici, cel care conduce biroul din Timișoara. Planurile sunt mari pentru că, până în 2025, MHP și-a propus, la nivel global, să ajungă la o cifră de peste un miliard de euro, adică dublu față de anuș trecut. Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania, a anunțat că ”birourile din Timișoara și Cluj Napoca vor avea un rol important în atingerea acestui obiectiv. Avem deja o bază puternică și văzând potențialul de aici, viitorul nu poate fi decât unul cât se poate de promițător. Recunoaștem pasiunea autentică pentru tehnologie, know-how-ul angajaților noștri și avem convingerea că prin promovarea abilităților și a spiritului lor antreprenorial, putem contribui activ la progresul digital de mâine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.