Primăria Timișoara cumpără noi containere pe care vrea să le transforme în...

Primăria Timișoara cumpără noi containere pe care vrea să le transforme în săli de clasă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-241611991">

Primăria Timișoara intenționează să cumpere noi containere cu scopul de a le transforma în săli de clasă. Vă reamintim că municipalitatea a găsit această soluție în urmă cu câțiva ani pentru a rezolva provizoriu problema lipsei de spațiu în școlile prea aglomerate din Timișoara.

Recent, a fost lansată licitația publică privind achiziționarea noilor spații modulare de învățământ în vederea realizării a 20 de săli de clasă pentru mai multe școli din oraș.

„În baza contractului vor fi furnizate, montate și puse în funcțiune la unitățile de învățământ trei ansambluri modulare de tip container metalic care însumează 20 săli de clasă, în conformitate cu cerințele Caietului de sarcini”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Concret, Primăria Timișoara dorește să cumpere un ansamblu modular prevăzut pentru opt săli de clasă, precum și încă două prevăzute cu câte șase săli de clasă fiecare, complet echipate, cu coridor central, două grupuri sanitare, unul pentru fete și unul pentru băieți, și spațiu prevăzut pentru persoane cu handicap, complet utilate conform standardelor și normativelor în vigoare.

Valoarea totală estimată este de 1.843.474,75 lei, fără TVA, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 07 noiembrie, ora 15.00.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.