Vedete internaționale la ediția din acest an a festivalului VestFest, la Timișoara...

Vedete internaționale la ediția din acest an a festivalului VestFest, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Preț de trei zile, Timișoara va fi gazda unui nou eveniment derulat sub genericul Vest Fest, ediția din acest an a manifestării urmând să aducă în fața spectatorilor din orașul nostru o serie de vedete internaționale la Expovest, locul de desfășurare a festivalului.

Capul de afiș al primei zile de festival îl constituie formația sârbească S.A.R.S. Prezentând o combinație de pop-rock, reggae, blues, jazz și hip-hop cu muzica etnică din Serbia, formația S.A.R.S a fost înființată în anul 2006 și a devenit cunoscută pe plan internațional grație albumului „Perspektiva“, care a fost lansat în prima zi a anului 2011, acesta fiind cel de-al doilea material discografic al trupei. Formația se pregătește de lansarea unui nou album numit „Glava“, care va apărea în luna noiembrie a acestui an.

Alături de S.A.R.S. în prima zi a evenimentului vor mai susține recitaluri Squatting Slavs in Tracksuits, Subcarpați, Cedry2k și Phunk B.

Formaţia britanică Dub Pistols este capul de afiș al celei de-a doua zile de Vest Fest. Dub Pistols este o trupă britanică de muzică electronică, înființată în 1996 de către Barry Ashworth, cu un sound unic care exploatează mai toate influențele muzicale, de la sound-uri tradiționale, până la vibe-uri de raggae și hip-hop.


Până în prezent, trupa a lansat mai multe albume de studio și a contribuit la coloana sonoră a multor filme. De-a lungul carierei, formaţia a realizat o serie de remixuri ale unor piese deja consacrate precum „Dolphins Were Monkeys” (Ian Brown), „My Way” (Limp Bizkit), „Do It” (The Crystal Method) și „James Bond Theme” (Moby). Trupa a mai fost prezentă la Timișoara acum doi ani în cadrul festivalului Music Travel Festival. În cea de-a doua zi a festivalului vor mai fi prezenți pe scenă Paraziții, Alan & Kepa, Tranda, Mega Dillah și Lion Riddims, DJ Kuky & MCX Woodie.

Rapperul și producătorul american Xzibit este capul de afiș al celei de-a treia seri din cadrul Vest Fest. Cunoscut pentru albumele sale care au avut succes în topurile din întreaga lume dar și pentru rolurile sale în diferite filme sau cel de prezentator al show-ului „Pimp My Ride“, artistul american pe numele său adevărat Alvin Nathaniel Joiner a creat o vâlvă deosebită de-a lungul anilor, aparițiile sale scenice fiind „vânate“ de către amatorii de hip – hop. În ultima zi a festivalului pe scenă vor urca Zale, El Nino, Exile – Mimi – DJ Flava, Bad and Boujee.

Alături de scena principală, la fața locului va mai exista și Cardio Stage, unde pe parcursul celor trei zile vor mixa BSB, Boske, Roletiuc, Prozăcel, Booka Shade, Chris Zahhary, NMG, Punu și Spasmo. Festivalul Vest Fest are loc în perioada 24 – 26 octombrie la Expovest, cu începere de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.