Manele și dedicații pentru primarul Robu la târgul organizat de Nasleu în...

Manele și dedicații pentru primarul Robu la târgul organizat de Nasleu în Piața Traian. Cum au ajuns țiganii să facă poliție paralelă la cererea prietenului de chefuri al interlopilor

5
DISTRIBUIȚI

Scenă revoltătoare în Piața Traian din Timișoara. Nicolae Robu anunța, în urmă cu câteva luni, că vrea să schimbe fața zonei. Astfel, în această vară, la ideea lui Ionuț Nasleu, directorul Piețe SA, a fost deschis un târg care ar fi trebuit să fie cu produse tradiționale. În realitate, de atunci sunt deschise doar câteva tarabe, de unde cei care trec prin zonă pot mânca mici și grătare.

În această săptămână, pe Facebook au fost distribuite imagini scandaloase, semn că Piața Traian s-a transformat mai mult în mahala. Asta pentru că pe scena amplasată în piață s-au putut auzi manele, fiind chemați să cânte interpreți de muzică lăutărească.

Într-un videoclip postat pe Facebook se poate observa cum, la un moment dat, un lăutar care se află în fața scenei cântă o melodie de jale și face dedicații inclusiv pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

„Pentru toți oamenii care ascultă muzica bună, pentru ascultătorii noștri, pentru doamna Flori de la Agil, pentru toți invitații, pentru toată lumea prezentă, mulțumim domnului primar, domnului primar mulțumim în primul rând. (…) Pentru fratele meu, să-i dea Dumnezeu fericire. Și mai facem una frumoasă pentru toată lumea, pentru domnul primar, să dea Dumnezeu fericire la toată lumea”, spune lăutarul la microfon.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a explicat, astăzi, presei, că Ioan Nasleu este cel care a aprobat venirea lăutarilor în Piața Traian, după ce țiganii din zonă au solicitat acest lucru. De altfel, țiganii ar fi și fost puși la treabă de directorul Piețe SA, iar în acest mod au fost recompensați.

„Nu vor fi niciun fel de manele cu dedicație, îi sancționez pe toți cei care în spații libere vor face așa ceva în Timișoara. Acolo s-a făcut o greșeală prin faptul că s-a vrut să se dea satisfacție și unei anumite comunități care a fost pusă la treabă în zonă, să păzească obiectivele care sunt acolo. Ideea este foarte bună și atunci, la cererea acelei comunități, s-a aprobat să se cânte pe scenă muzică lăutărească specifică. De aici plecându-se, s-a degenerat și s-a ajuns la manele cu dedicație. Intenția a fost una bună, numai că ea nu trebuia să fie lăsată în free-running, ar fi trebuit să fie răsplătiți oamenii într-un spațiu închis, sub asistența cuiva, care să facă și educație cu această ocazie, pentru că ceea ce se întâmplă în acest sens pe care ne nemulțumește pe majoritatea covârșitoare a comunității noastre are ca background lipsa de educație.


Cei pentru care au cântat lăutarii au păzit zona. Știm că în acea zonă s-au întâmplat foarte multe hoții comise se zice, că până nu dovedești nu poți să acuzi pe nimeni, de locuitori din zonă, nu introducem etnia în discuție aici. Și atunci s-a gândit cineva că ar putea să-i educe să nu mai facă așa ceva, conducerea Piețe SA, dându-le o satisfacție, punându-i la treabă. Li s-a spus, uite, voi ați ajuns să fiți blamați de toată lumea prin faptele unora din comunitatea voastră, haideți să arătați că sunteți și oameni serioși și ajutați-ne să nu se mai fure, să nu se mai producă stricăciuni în piață, că uite ce frumos am făcut pentru voi. Aceștia au cerut atunci dacă se poate să aibă ca răsplată și ceva muzică specifică lor, s-a dat acordul pentru așa ceva, dar nimeni nu a supravegheat și atunci s-a ajuns la dedicații”, a explicat Nicolae Robu.

Întrebat cine i-a plătit pe lăutari să cânte în Piața Traian, edilul a precizat că nu știe.

„Pe mine nu m-a informat nimeni, în momentul în care am intrat pe Facebook, tocmai mi-a apărut o scenă cu cineva care cânta genul acesta de muzică și mi-a crescut adrenalina instantaneu, am și sunat imediat la directorul Pieței și mai departe las loc imaginației voastre privind ce s-a întâmplat”, a detaliat Nicolae Robu.

Vă reamintim că Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Robu, este un iubitor al manelelor. De altfel, în primăvara acestui an, PRESSALERT.ro a făcut publică o înregistrare video în care Ionuț Nasleu apare într-un club de manele și le dă euro cântăreților, care-i fac dedicații pentru interlopi celebrii din Timișoara.

"Pentru Doamna Flori de la Agil și pentru domnul primar Nicolae Robu"#TM2021 #MăcarRobuFaceCeva #DezvoltareÎnForță

Publicată de Cetățean în Timișoara. Pretențios. pe Luni, 25 noiembrie 2019

5 COMENTARII

 1. Chiar după alegeri acești indivizi unul primar și altul director nu le este rușine. Acum ignoră total cetățeni. Așa ceva doar în El și Dorado sau nici acolo se întâmplă. Acest oraș într-adevăr este un oraș cultural. Felicitări domnului primar în ce stare a adus Timișoara.

 2. Acum au văzut toți și au auzit cine este cu adevărat Robu Nicolae, primar de maneliști.
  Ba Robule tu nu ești sănătos la cap.
  Uite de fapt romii ii mulțumesc primarului pt casele din centru.
  Acesta este nivelul primarului.
  Felicitări pt dezvăluiri.

 3. Am ajuns un oraș condus de interlopi și țigani cu sprijinul primarului și a papagalului Nasleu. Cine ii face control la mansardă primarului???? Aici în Timișoara am ajuns să trăim cu toți în oraș într-o mare,,,,,,,,,, șatra,,,,,,,,.

 4. Asta e electoratul de nadejde, care asigura victoria la alegerile dintr-un singur tur. Modelul Basescu/Petrov s-a dovedit unul de succes, de ce s-ar lasa Robu mai prejos la cat de lipsit de scrupule e?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.