Premierul Dăncilă despre protestatarii care au așteptat-o în Banat: „Astfel de manifestări...

Premierul Dăncilă despre protestatarii care au așteptat-o în Banat: „Astfel de manifestări nu caracterizează Timișoara” FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Conferința de presă organizată la sediul Consiliului Județean Timiș, în prezența premierului Viorica Dăncilă, s-a desfășurat în timp ce se auzeau scandările și vuvuzelele protestatarilor adunați în fața institiției.

Viorica Dăncilă a ținut să-i critice pe cei care au primit-o la Timișoara în acest mod, afirmând că astfel de manifestări nu caracterizează orașul.

„Văd cinci oameni disperați, nu așa sunt timișorenii. Am venit de foarte multe ori în Timișoara, timișorenii sunt oameni onești, cinstiți. Astfel de manifestări nu caracterizează Timișoara. Asta este România lui iohannis, asta este România pe care a construit-o Iohannis, a adus ura, dezbinarea, în loc argumentelor. Am văzut foarte mulți oameni care au venit cu un limbaj violent, cu jigniri. Eu cred că acesta este atributul oamenilor slabi care nu au argumente și au la îndemână aceste cuvinte pe care le folosesc cu foarte multă ușurință. Voi continua să fac lucruri bune pentru oameni atât cât voi fi la Palatul Victoria. Cred că lucrurile pe care le facem pentru oameni sunt cele care contează. Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe, regiuni sau chiar pentru țara noastră. Eu sunt convinsă că nimeni din această sală sau din cei care nu privesc nu pot accepta un asemenea mod de comportament, nu pot accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente, pot rezolva cu jigniri la persoană, la familie. Cred că odată ar trebui să punem stop acestor manifestări, nu prin a lua măsuri împotriva lor, ci prin a-i face să înțeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste românilor și nu așa suntem noi românii”, a precizat Viorica Dăncilă.

Manifestanții prezenți au fost, după plecarea prim-ministrului, legitimați de jandarmi, urmând să fie amendați pentru protestul neautorizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.