Proprietarii clădirilor istorice din centrul Timișoarei, arși la buzunare pentru că le...

Proprietarii clădirilor istorice din centrul Timișoarei, arși la buzunare pentru că le lasă în paragină

0
DISTRIBUIȚI

cladirea palace

Proprietarii de clădiri istorice din Piața Victoriei, a căror fațadă se află într-o stare avansată de degradare, au fost din nou arși la buzunare de către polițiștii locali.

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că au fost aplicate o serie de amenzi.


Asta în condițiile în care primarul Timișoarei susține că are ambiția ca în cursul anului 2020 toate clădirile din Piața Victoriei să fie reabilitate.

„Pentru zona centrală au fost aplicate o mulțime de sancțiuni pentru starea clădirilor. Este o campanie permanentă, pentru că numai așa putem să asigurăm ca în cursul anului 2020 toate clădirile din Piața Victoriei, de exemplu, asta e ambiția mea, să fie reabilitate. Pe partea cu librăria Eminescu cam două treimi din front este cu schele. Acolo stăm binișor. Dincolo, pe partea dinspre primărie, stăm prost, nu se mișcă proprietarii și vor înțelege cum au înțeles și alții, după ce tot vor plăti amenzi, că nu e de joacă. Nu-și pot bate joc de acest oraș”, a afirmat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, au fost aplicate amenzi asociațiilor de proprietari din Piața Victoriei nr. 1, nr. 1A, nr. 1B, nr. 3, nr. 4, nr. 6, str. Doctor Nicolae Paulescu nr. 1 și nr. 2. Cinci dintre sancțiunile acordate de oamenii legii sunt în valoare de 2.000 de lei, una de 400 de lei și una de 800 de lei. „Controalele vor continua”, a anunțat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.