Haos pe șosele, în Banat: trei accidente rutiere în mai puțin de...

Haos pe șosele, în Banat: trei accidente rutiere în mai puțin de o oră. Șase persoane au ajuns în spital

0
DISTRIBUIȚI

E haos pe șoselele din vestul țării, și în a doua zi de Crăciun, după ce ieri mai multe persoane și-au pierdut viața, în Timiș. De data aceasta în Caraș-Severin, în mai puțin de o oră, au avut loc trei accidente rutiere, în urma cărora mai multe persoane au fost rănite, iar autoturismele distruse.

În prim accident s-a petrecut în jurul orei 13.00.


Un autoturism s-a răsturnat pe DN57, între localitățile Comorâște și Lățunaș. Un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei, iar două persoane au fost transportate la spital, cu o ambulanță SAJ, respectiv una SMURD.

Câteva zeci de minute mai târziu, pompierii din Reșița au intervenit de urgență pe DJ 581, între Lupac și Reșița. Un alt autoturism a ieșit în afara părții carosabile. Două persoane, neîncarcerate, au fost preluate de ambulanțele SAJ și transportate la spital.

Cel de-al treilea accident rutier a avut loc înaintea orei 14.00, pe drumul național dintre Bocșa și Reșița. Două mașini s-au tamponat, accident în urma căruia două persoane au fost preluate și transportate la spital cu ambulanța.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.