Incendiu violent la o fabrică de prelucrare a lemnului din vestul țării...

Incendiu violent la o fabrică de prelucrare a lemnului din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Incendiu de proporții la un atelier de prelucrare a lemnului din localitatea hunedoreană Crișan. Intervenția pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă și la locuințele aflate în apropiere, astfel că doar acoperișul atelierului a fost afectat în proporție semnificativă, respectiv utilajele aflate în interior.

Alerta a fost dată prin 112, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la subunitatea din Bra, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea salvatorilor incendiul se manifesta generalizat, la atelierul de producție a brichetelor de rumeguș care era atașat de două locuințe și de două anexe. Echipajele de intervenție au făcut ca flăcările să nu se extindă.

A ars acoperișul atelierului pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și au fost avariate utilaje din interior.


Nu au fost persoane afectate de flăcări sau de fum. După stingerea incendiului pompierii au concluzionat ca, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza autoaprinderii rumeguşului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.