Accident grav în Timișoara, un taximetrist a rămas încarcerat UPDATE Cum s-a...

Accident grav în Timișoara, un taximetrist a rămas încarcerat UPDATE Cum s-a produs coliziunea FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un echipaj al ISU Timiș care se întorcea de la o intervenție a observat un accident pe strada Hașdeu din Timișoara, în jurul orei 13.00. Pompierii au oprit imediat pentru a acorda primul ajutor.

„În mașini se aflau trei persoane, dintre care conducătorul unui autoturism a rămas încarcerat.


Echipajul de pompieri au solicitat în sprijin o autosanitară SMURD C. Victima a fost extrasă și predată echipajului SMURD conștientă, urmând a fi transportată la spital”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE Accidentul s-a produs după ce un tânăr a pierdut controlul mașinii și s-a izbit puternic de taxiul care circula regulamentar.

„Un bărbat în vârstă de 24 de ani care circula pe strada Hașdeu dinspre bulevardul Cetății înspre strada Nera și nu a adaptat viteza la condițiile de drum. A pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani. În urma impactului bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost rănit. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.