Deputatul Marian Cucșa, fost președinte al ALDE Timiș, s-a înscris în Forța...

Deputatul Marian Cucșa, fost președinte al ALDE Timiș, s-a înscris în Forța Națională

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul independent Marian Cucșa, fost președinte al ALDE Timiș, a luat decizia de a se înscrie, astăzi, în Forța Națională, partidul lui Teodor Meleșcanu.

„Cu acest sentiment te naști și acest curent naționalist nu poate fi controlat niciodată de un singur individ.


Pe întregul mandat de până acum am încercat să promovez produsele românești, iar Forța Națională nu este doar despre promovarea produselor românești, ci despre întreg patrimoniul României, începând de la bogățiile naturale până la tradițiile și valorile noastre și incluzând toți cetățenii români. Iar România are nevoie de o forță națională care să reunească forțele cetățenilor români și să le apere drepturile”, a declarat Marian Cucșa.

Într-un comunicat de presă transmis, astăzi, de Forța Națională Timiș, scrie că noua formațiune politică „se arată a fi mai solidă față de multele încercări naționaliste proiectate în mai multe partide din România. Forța Națională va avea succes pentru că este o platformă care promovează valorile și tradițiile naționale și protejează cetățenii români și drepturile lor”.

Vă reamintim că, în luna septembrie a anului trecut, Marian Cucșa a fost schimbat din funcția de președinte al ALDE Timiș. Asta după ce l-a atacat pe Călin Popescu Tăriceanu și a demisionat din grupul deputaților ALDE, astfel că partidul a rămas fără grup parlamentar.

2 COMENTARII

  1. Marian Cucsa un traaeist și un trădător,, l-a trădat pe Titi care l-a adus la Alde după ce l-a avut ca angajat la el la firma, a trădat Alde, a votat împotriva moțiuni susținând PSD, a votat guvernul PNL a votat împotriva PNL pentru mărirea pensiilor, votează moțiunea acum cine te mai înțelege și pe tine Mariane

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.