Fratele liderului PSD Timiș candidează din partea Pro România la Primăria Moșnița...

Fratele liderului PSD Timiș candidează din partea Pro România la Primăria Moșnița Nouă. Ce spune deputatul Adrian Pau

0
DISTRIBUIȚI

Surpriză pe scena politică locală. Pro România a stabilit cine este candidatul care va intra în cursa pentru Primăria Moșnița Nouă. Este vorba de nimeni altul decât fratele mai mic al liderului PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis.

Deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, a explicat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cum a ajuns Gerhard Simonis candidatul partidului la Primăria Moșnița Nouă, deși inițial fratele șefului PSD Timiș voia să intre în cursă din partea ALDE, dar s-a răzgândit.

”Eu cred că Gerhard și-a dat seama că nu poate fi candidatul PSD pe o localitate periurbană și, mai mult decât atât, PSD-ul are o echipă formată.


Alfred Simonis nu a vrut să intre încălțat în organizația de la Moșnița, ceea ce aș fi făcut și eu. Prima lui opțiune (n.r. a lui Gerhard Simonis) a fost ALDE, dar dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat acolo, de certurile și de ceea ce se întâmplă în filială, ne-a ales totuși pe noi și asta a făcut-o înainte să vină Marius Craina. Cred că dacă aștepta și îl vedea pe Marius Craina candidat, venea fără să se mai gândească. Și nu numai el, ci mai mulți candidați din localitățile periurbane”, a declarat Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.