Cumpărături „urgente” ale timișorenilor: perdele, gazon sau butași de trandafiri

Cumpărături „urgente” ale timișorenilor: perdele, gazon sau butași de trandafiri

10
DISTRIBUIȚI

Cumpărături în vreme de Ordonanță militară, la Timișoara. Chiar dacă măsurile instituite spun clar să se facă doar cumpărături de strictă necesitate, mulți timișoreni nu respectă reguli. Au fost surprinși „în flagrant” de polițiști, la Dedeman. Situația ne-a fost semnalată de o cititoare PRESSALERT.ro, care a trimis și imaginile.

Perdelele sau butașii de trandafiri nu te scapă de amenzi pentru nerespectarea restricției de circulație, în timp de stare de urgență. Astăzi, unul dintre magazinele Dedeman din Timișoara a fost plin de persoane care au fost la cumpărături „urgente”.

Declarația pe proprie răspundere pentru cei care vor să se deplaseze în timpul stării de urgență conține și rubrica „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază”.


Ce înseamnă „necesități de bază” pentru unii dintre cei care au ieșit astăzi? Plante ornamentale, cărbuni, filtre de cafea, gazon sau chiar butași de trandafiri. Cititoarea PRESSALERT.ro a luat atitudine, a sunat la poliție, iar oamenii legii și-au făcut apariția la fața locului pentru a face verificări.

Persoanele care nu și-au putut justifica „urgența”, nerespectând astfel resctricțiile de circulație, au fost sancționate de polițiști.

10 COMENTARII

 1. Poi fara perdele esti ca si mort. Te vede virusul prin geam si te araca. In anglia isi cumpara oamenii vopsele si tapet. Te gandesti ca lumea ar cheltui bani si pe produse de curarenie, da nu. Trandafiri tata

 2. Dar cine hotaraste sau defineste ce inseamna stricta necesitate? Asa cum normalul e redefinit de niate minti bolnave si noi putem sa redefinim ce inaeamna stricta necesitate. Plus ca e un drept fundamental al omului sa iesi din casa pana la magazin. Poate ca ai vrut sa cumperi drojdie(ca si asa nu se mai gaseste ca toti deschid brutarii) si te-ai gandit ca o sa gasesti la Dedeman si cum nu ai gasit te-ai gandit sa nu pleci cu mana goala. E same shit in esenta un drum pana la Dedeman cu un drum pana la Auchan

 3. Omul si-a cumparat un filtru de apa, nu unul de cafea cum scrie in articol. Sa ai apa de baut de calitate mi se pare o urgenta, in primul rand eviti sa iesi din casa sa tot cumperi apa plata. In fine e greu de priceput…

 4. lasati naibii oamenii in pace sa isi faca spatiul personal locuibil, sa nu turbeze stand in casa. macar ACUM, cat se mai poate, ca planul e sa nu mai ai voie DELOC sa iesi din casa, ba chiar sa fii lasat sa mori de foame, ca, vezi-doamne, VIRUSUL

 5. Cata prostie Dumnezeule in comentarii…tot atat ,,da jmekeri,,au fost si italienii..si acum crapa ca plosnitele…asa veti crapa si voi,,,dasteptilor,,ca sclipiti de ,,intelijenta,,.
  Abia astept sa va vad cum ,,fentati,, moartea,ca sunteti toti campioni pe aici la fentat orice..
  Acum va faceti ,,spatiul personal,, locuibil, acum va trebuiesc filtre de apa, si butasi de trandafir,acum redefiniti voi stricta necesitate,acum va cumparati…drojdie de la…Dedeman…
  Vae victis…o sa intelegeti in doua saptamanimaxim trei cat de stupizi sunteti.
  Pentru intelijenta suprema care redefineste stricta necesitate,i-o zic eu: Apa,mancare,adapost,caldura.Sunt singurele chestii fara care nu poti trai (deloc fara primele doua) si pe termen lung cele din urma.Tot restul sunt fite,mofturi si prostii.(Daca vorbim de stricta necesitate)

 6. Pentru Amin….
  Virusul Corona nu este atat de grav prcum il fac astia! Cel mai grav este faptul ca ne arata cat de fragil este sistemul asta neoliberal creat , in care conteaza doar castigul realizat , in care de ex medicamente de baza se produc in india etc… cel mai grav la Corona este panica creata si nu virusul, voi chiar sunteti atat de naivi sa credeti ca daca stam 1 luna in carantina va fi gata, va dispare ??? Nu va fi cazul , ci din potriva va veni un nou val , si nu se va termina dacat atunci can cel putin 70-80% din populatie il va avea. E chiar bine pt psichic daca lumea isi creaza o ocupatie. si asa ca ex in germania au murit mai multi de Influenta dacat de Corona ! In 2017 au murit 25000 ( global 600000) de influenta in ciuda faptului ca exista vaccin si nu a fost nici o carantina….deci…..

 7. Și turnatoarea ce cumpăra de la Dedeman?! Și-a luat omul o floare pe lângă aparatul de apă… Așa și? Tot a făcut drumul până acolo… Câtă răutate, dar se întoarce roata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.