Formația The Rock Out a lansat albumul de debut și un nou...

Formația The Rock Out a lansat albumul de debut și un nou videoclip VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația The Rock Out a lansat recent primul material discografic care poartă numele de What a Woman, melodiile noului album putând fi ascultate online aici. Artiștii au lansat cu această ocazie și cel de-al doilea videoclip din acest material, „Glow“. Prin această melodie, băieții prezintă o latura cu totul aparte a sound-ului lor, mult diferită față de ce s-a auzit în single-ul anterior. Sunt prezente influențe din alte genuri muzicale, dar în același timp păstrează atitudinea și spiritul neimblânzit al rock ’n’ roll-ului.


Cu versuri ce-și au inspirația în relațiile toxice, piesa (compoziție a basistului Dany Serrano) servește și ca un teaser pentru „aromele” sonore variate ce se regăsesc pe albumul de debut al formației. Mixajul și producția albumului au fost realizate de George Nemeznic (Virtual Art Studio, București), iar masterizarea a fost făcută de Cristian Varga (Master Vargas Studio, New York). Videoclipul a fost regizat de Matei Pleșa, editarea fiind semnată de Nicu Drăgan.

„Glow în esență este despre ruperea cuiva dintr-o relație toxică, indiferent de formă pe care această relație o poate lua. Subiectul este unul sumbru, dar vine cu o rezoluție pozitivă: aceea de a-ți lua viitorul în propriile mâini și de a nu lăsa pe nimeni să ți-l deturneze”, spune Dany despre compoziția sa.

Formația este alcătuită din Daniel Ignat – voce, Andrey Baydin – chitară solo, Adrian Popescu – chitară ritm, Dany Serrano – bass, iar invitatul special pe acest disc este Mike Terrana (tobe). Membrii formației The Rock Out sunt cunoscuți de câțiva ani pe scenele din România, pentru activitatea lor în cadrul trupei The Rock (tribut AC/DC), care a susținut o serie de recitaluri de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.