Furturi în magazine din Timișoara, la sfârșitul săptămânii. Trei hoți, prinși de...

Furturi în magazine din Timișoara, la sfârșitul săptămânii. Trei hoți, prinși de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Tupeu din plin pentru trei hoți, la Timișoara, care au dat lovituri în magazine, ziua în amiaza mare, știind că riscă prea puține. Au fost prinși la scurt timp de polițiștii locali, care au recuperat bunurile și le-au restituit celor păgubiți.

Unul dintre furturi a avut loc vineri, pe strada Constantin Brâncoveanu. O patrulă de polițiști a fost sesizată de vânzătoarea unui magazin de haine, cum că două persoane au furat mai multe obiecte de pe stand.


Oamenii legii au făcut verificări în zonă și i-au identificat pe cei doi – R.M, de 31 de ani, și R.R, de 21 de ani – ambii domiciliați în Timișoara. Bunurile au fost recuperate, iar hoții predați pe mâna polițiștilor Secției 3 Timișoara.

O zi mai târziu, sâmbătă, a avut loc cel de-al doilea caz. Un bărbat a furat mai multe unelte de grădinărit, din curtea unui magazin de pe strada Martir Claudiu Vârcuș. Hoțul fugea pe stradă, iar polițiștii i-au luat urma și l-au prins, fiind vorba de o persoană de 36 de ani, domiciliată în Moravița. Hoțul și-a recunoscut fapta. A fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.