Grupul Continental începe să oprească activitatea în România. Fabrica de anvelope din...

Grupul Continental începe să oprească activitatea în România. Fabrica de anvelope din Timișoara, prima care suspendă producția

3
DISTRIBUIȚI

Informațiile publicate de PRESSALERT.ro în premieră miercuri se confirmă – grupul german Continental a început să închidă facilitățile de producție din România.


Prima fabrică în cazul căreia s-a luat o decizie este Continental Anvelope Timișoara unde lucrează aproximativ 2.500 de persoane. ”Activitatea va fi oprită temporar în perioada 25 martie – 7 aprilie. În mod normal, din 8 aprilie reîncepem lucrul. Vom folosi perioada următoare pentru a dezinfecta toate spațiile”, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro. Anca Fiat, purtătorul de cuvânt al Continental Anvelope Timișoara.

Decizii de oprire a activității și în celelalte capacități de producție din România ale grupului german au fost luate, dar, până în acest moment, nu au fost confirmate oficial. Zona de cercetare a grupului german va continua să funcționeze, aici majoritatea angajaților lucrând de la distanță. Grupul Continental are în România 20.000 de angajați.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.