Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean din Timișoara, despre decizia lui Florin Cîțu...

Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean din Timișoara, despre decizia lui Florin Cîțu de a renunța la mandatul de premier: „Mutarea de astăzi nu face o mare diferență pentru noi” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Liberalul Raul Pătrașcu, instalat la sfârșitul anului trecut în fruntea Spitalului Județean Timișoara, spune că decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul nu afectează activitatea instituției pe care o reprezintă, în plină criză generată de coronavirus. Pătrașcu a ajuns manager al „Județeanului” după ce la conducerea Guvernului s-a instalat PNL, înlocuindu-l pe Marius Craina, fost în PSD, acum trecut la Pro România.

Vă reamintim, cu câteva minute înainte de a primi votul de învestitură, Florin Cîțu și PNL au fugit de responsabilitate, acesta depunându-și mandatul.


„Din punct de vedere politic nu m-aș hazarda să comentez gestul de astăzi, pentru că nu am informații. Eu sunt, ca și oamenii de rând, în teren, în talpa țării. Sunt aici să îmi fac treaba la Spitalul Județean Timișoara”, și-a început discursul Raul Pătrașcu, managerul de la Spitalul Județean Timișoara.

România are nevoie mai mult decât oricând de responsabilitate și de o guvernare stabilă. Chiar și așa, jocurile politice primează pentru cei aflați la conducerea centrală a țării. „Politica se termină la intrarea în spital. Din punct de vedere logistic pot să spun că mutarea de astăzi nu face o foarte mare diferență pentru noi, pentru că avem deja infrastructură de comunicații, de logistică, pregătită cu Ministerul Sănătății, cu Ministerul de Interne etc., iar ca manager de spital nu mă interesează cine e ministru, atâta timp cât am un ministru cu care pot dialoga”, a precizat Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.