Sean Norvis a lansat un nou podcast din seria United Mix

Sean Norvis a lansat un nou podcast din seria United Mix

1
DISTRIBUIȚI

DJ-ul timișorean Sean Norvis a lansat un nou podcast din seria United Mix dedicată pieselor favorite ale artistului care la începutul lunii februarie și-a lansat și cel de-al doilea material discografic.

Anul trecut, în luna mai, Sean Norvis a lansat videoclipul oficial al piesei Here I Am, exact în ziua în care artistul a împlinit 34 de ani.


Piesa a fost lansată la Norvis Music. și a fost realizată în colaborare cu frumoasa și talentata artistă Larisa Mester. Videoclipul piesei „Here I Am” a fost filmat în Budapesta de către Ovidiu Roteliuc și Ciprian Dan Bilencu.

La începutul lunii februarie, la Timișoara a avut loc un eveniment care a marcat lansarea celui de-al doilea material discografic semnat Sean Norvis, „United“. Alături de artistul timișorean, pe scena clubului Fratelli, s-au aflat Geo Da Silva, MC Steliano, Justine Berg, Andreea Ilie, Alexandra Mitroi, Denixe, Fabricio „El Latino”, Ciprian Ilie, Johnny Kui și Ada Luca. Albumul este cu influențe de dance, deephouse, tribal house, trance, future house si progressive house și conține 18 piese.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.