Un bărbat a vândut ilegal, într-o piață din Timișoara, măști, mănuși și...

Un bărbat a vândut ilegal, într-o piață din Timișoara, măști, mănuși și dezinfectant. Amenda uriașă primită

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care voia să facă profit uc măști, mănuși și dezinfectant, pe care le vindea ilegal, în Piața Volantă din Timișoara, a fost prins de polițiști, a fost amendat iar marfa i-a fost confiscată.

Oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat un control în Piața Volantă de pe strada Arieș în urmă cu două zile, sâmbătă, 21 martie.


Bărbatul de 30 de ani comercializa măști și mănuși aparținând unei societăți comerciale. Prețul unei măști era de 7 mei, repsectiv 40 de lei cutia cu 100 de bucăți de mănuși.

„În urma controlului s-a dispus confiscarea a 41.700 mănuși, 105 litri (21 bidoane) produs dezinfectant, 10 pungi cu bonete, 1000 bucăți tălpi, 3 pungi cu măști fără filtru și 24 măști de protecție cu filtru, societatea comercială fiind sancționată conform art. 1 lit. “i” din Legea nr. 12/1990”, transmit reprezentanții IPJ Timiș. Suma cu care a fost amendat – 20.000 lei.

Polițiștii continuă verificările, împreună cu lucrători din cadrul Direcției de Sănătate Publică și a Protecței Consumatorului în vederea documentării întregii activități a societății comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.