Cum plănuia liderul interlop Boncu să facă bani cu ajutorul Primăriei Giroc....

Cum plănuia liderul interlop Boncu să facă bani cu ajutorul Primăriei Giroc. Ce a decis, astăzi, Tribunalul Timiș

8
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș  a judecat, astăzi, solicitarea DIICOT de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pentru liderul interlop Lucian Boncu și pentru Deian Miloșev. Vă reamintim că instanța a redispus trimiterea acestora după gratii pentru că au încălcat interdicțiile primite când au fost în arest domiciliu.

Anchetatorii au interceptat o discuție între Boncu și fostul polițist Dragan Ilin, în care liderul interlop a povestit cum plănuia să facă bani cu ajutorul admnistrației din comuna Giroc – presarea unui investitor să le dea bani pentru a obține aprobările primăriei.

Polițistul îi spunea lui Boncu „te duci  tu cu Plopu, îți dă (neinteligibil) și mie îmi vine (…) mie-mi vine cu o ofertă și…”.


Lucian Boncu l-a asigurat pe omul său de încredere că „ăsta, în Giroc, nu face nimic fără noi, nimic, crede-mă! Nu semnează  un act până nu vine la mine la ușă! Crede-mă că știu cum stă treaba!  Numai că… stai să se schimbe măsura (de arest la domiciliu, n.a.) în control judiciar. Am vorbit cu Paul (Paul Ștefan, n.a.) să facem niște bani. În presăm pe ălă și, până la urmă, nu  poate să facă nimeni nimic”.

Unul dintre prietenii lui Lucian Boncu este omul de afaceri Puiu Minda, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori din comuna Giroc și unul dintre apropiații primarului PSD, Ionel Toma.

În urma ședinței de astăzi, Tribunalul Timiș a decis prelungirea cu câte 60 de zile a mandatelor de arestare preventivă a celor doi. Decizia nu este definitivă putând să fie contestată la Curtea de Apel Timișoara.

8 COMENTARII

  1. cati altii ca boul asta mai sunt in libertate si isi fac de cap. coruptie cat cuprinde, iar primakele nostru psihopat urla ca un oligofren ca nu exista asa ceva

  2. Grasule tu ai fost șef peste gâște, ce dracu!!!!!
    Voi vedeți acest obez de gradul 7 făcea legea cu boschetari,????? Nimeni nu ia putut să aplice două peste urechi sa l pună în bancuta lui. Cum bre să asculți de acest obez???? Nu că Nasleu ar fi un subțirel și cu mai multă școală.
    Acesta este nivelor celor din primărie. Hai pa

  3. Si lui Puiu Minda cand o sa ii verifice cineva conturile????Omu nu numai ca e interlop si omul lui Boncu dar e si plin de marsavii facute cu primarul toma si cu seful de la cadastru din giroc.Tot se scrie de magariile lui boncu dar de cei de langa el nimic.Chiar credeti ca umflatu asta fara ajutoare facea ceva???E clar ca sunt multi pe langa el.Acum a inceput sclavu lui boncu,adica paul stefan(piz.. sportiva care numa muzicanti a batut)sa toarne apar ilegalitatile si cum e normal in tara asta piz.. asta turnatoare sta acasa pe liber.Rusine autoritatilor incompetente care au noroc ca inca exista sifonari……

  4. Pictor,sau sclavu lui puiu sau a lu boncu:hai starnestema.Va bazati pe coruptia actuala zdrentelor si de aia va permiteti sa amenintati.Cand o sa se schimbe treaba si totul va fi normal,adica o justitie dreapta si nu cumparata cu bani,fete si droguri de voi astia care va dati mari si tari,atunci sa va vad.O sa plangeti ca fetitele pe la procurori cu tot felul de sifoneli numa numa sa scapati.Va dati mari si tari si sunteti niste pizd.. jegoase.PS cand ma prinzi sa ma starpesti nu uita sa ma si sugi penalule.

  5. De OITA?! Nimic, nimic?! OITA ce mai inteprinde?! Tot JET? Tot JET?! Adunatura de camatari retardati, traficanti de tigarete, proxeneti nenorociti, repetenti si paznici de birduri infecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.