Nasleu, după chefurile cu gruparea Boncu și contrabandistul Omer: ”Mă delimitez de...

Nasleu, după chefurile cu gruparea Boncu și contrabandistul Omer: ”Mă delimitez de oamenii care încalcă legea. Să facă pușcărie dacă greșesc, nu am o problemă”

9
DISTRIBUIȚI
Ioan Nasleu alături de Lucian Boncu și Paul Ștefan în vremurile când nu se delimita de aceștia

Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA și prietenul primarului Nicolae Robu, s-a dezis, din nou, de prietenii săi din lumea interlopă, aseară, într-un interviu la Televiziunea Europa Nova. Devenit celebru pentru chefurile cu liderul interlop Lucian Boncu și alții din gruparea sa, Nasleu a încercat să facă uitată relația apropiată cu contrabandistul Omer Radovancovici, cu care a chefuit, anul acesta, la botezul nepoatei acestuia.

”Eu, de-a lungul timpul, sunt practicant de sporturi dure de contact, mai merg și acum la box, fac box, am fost organizator, am fost singurul care a avut francisa K1 pe România (…) Am făcut gale. Păi în galele astea de K1 credeți că au venit să se lupte profesori de pian sau nu știu ce balerini. Nu. Au fost oameni duri care poate, de-a lungul timpului, au greșit, dar, repet, nimeni nu e mai presus de lege.


Să facă pușcărie dacă greșesc, se duc în pușcărie, nu am o problemă”, a susținut Nasleu.

Deși era împreună cu Paul Ștefan prin cluburi, acesta venind să intervină în ajutorul lui Nasleu inclusiv când a provocat unul dintre scandalurile de la clubul Fratelli, sau a fost filmat când sforăia la restaurant în timp ce mânca cu cei din gruparea Boncu, acum, omul primarului s-a declarat neștiutor. Acesta a susținut că ”persoanele astea de care se tot vorbește, nici nu știam ce fac. Credeți-mă dacă vreodată mă drogam sau făceam vreo faptă împotriva legii nu eram primul luat la întrebări de chestia asta? Am analizele. Nu m-am drogat în viața mea. Urăsc drogurile. Prietenul interlopilor spun, sunt pe toate televiziunile, eu repet, nefăcând vreo infracțiune”.

Ioan Nasleu s-a dezis pentru a doua oară de interlopii cu care chefuia, susținând că ”nu mi-au adus beneficii aceste prietenii doar că la un moment dat nu am mințit că i-am cunoscut și că au fost prietenii mei cândva. Nu știam ce fac, nu mă interesează. Dacă au greșit să răspundă în fața legii. E simplu. Mă delimitez de oamenii care încalcă legea. Eu mă delimitez de oamenii care încalcă legea pentru că, eu fiind un om care am fost în slujba legii, am fost ofițer SRI, nu mă pot asocia cu oameni care încalcă legea. Mă delimitez de oricine încalcă legea chiar dacă e paznic la piețe. Mă delimitez și de acel care încalcă legea. Totul e până la încălcarea legii”. Declarația aceasta vine la o lună după ce Nasleu susținea cu totul altceva ”trăiesc de mulți ani în acest oraș și am prieteni. A avea prieteni nu este o ilegalitate”

Întrebat dacă vrea să revină în SRI, directorul de la Piețe SA, a spus că nu, precizând că ”mi-am slujit țara și o voi face ori de câte ori mi se va cere acest lucru, cum o să slujesc biserica până la capăt”.

9 COMENTARII

  1. Intrebarea mea este daca atat de jos a ajuns SRI-ul daca considera repatrierea unui personaj de genul acesta. Daca vor sa se infiltreze in ”lumea buna din Timisoara” chiar nu au gasit pe altcineva mai inteligent? Chiar asa limitata este aria de recrutare a celui mai performant serviciu de informatii din Romania?

  2. ”mi-am slujit țara și o voi face ori de câte ori mi se va cere acest lucru, cum o să slujesc biserica până la capăt”. 🙂 🙂 🙂
    sri-ul, biserica si interlopii sunt pilonii „de baza” in romania.

  3. Eu acum pot să cred ca și toți restul că interlopii au fost luați de fraieri de acest papagal cu pantofi roși.
    Au ajuns interlopii bătaia de joc a lui Nasleu, după ce a mâncat și băut după buzunarul lor.
    Ce interlopi sunteți voi ba??????……
    Foarte bine ce face Nasleu cu voi că vă ia și va luat de gâște, bravo lui dacă asta sunteți……
    Râde acum de Timișoara toată țara, frumos ați ajuns?????
    Cum dracu o pizda de om face caterincă cu toți, bă??????
    Acest Nasleu chiar are tupeu și tupeu de ăla jegos, după ce a fost servit de voi acum face pipi pe voi, cum dracu e posibil?????

  4. La Timișoara toți sunt smecher cum au un telefon mai nou, vreo 100-200 lei în buzunar, BMW E39 sau E48.. Sunt stăpânii orașului. Mall-ul este viața lor, besini obosite și ieftine, vrăjeală la cafea în Mall sau Unirii, cam atât.
    Nu mulți, f mulți au datorii și învârt banii de la unii la altul, de la unul ia și îi dă la celalalt ca să scape de datorii, cei mai distruși rămân boscheți și nu mai au la cine sa ceara, deci nu mai plătesc.
    Asta este calitatea și standartul de viata a multora de acolo.

  5. Gunoiul ăsta se schimbă cum bate vântul. SRI a angajat și plătit o astfel de creatură? Din banii poporului român? Sunt siderat! Asta e România normală, condusă de infractori scârboși ca ăsta?

  6. Am filmari cu toti „interlopii”, filmari cum isi desfasurau activitatile de PORTARI, pana nu demult erau paznici&debarasatori la intrare in DiscoLand, ParcPlace, Guliver si multe altele. O adunatura de repetenti si analfabeti angajati de indivizi cu firme de paza care sunt JETURI si TURNATORI la garda. Patroni turnatori la grada+ portari deligventi= LA.. TRISTA
    Astia sunt contrabandistii de tigari, Au facut milioane si acum se mananca intre ei. Sa ma contrazica cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.