Omul lui Robu, bătaie de joc pentru interlopi. Ioan Nasleu, dormind pe...

Omul lui Robu, bătaie de joc pentru interlopi. Ioan Nasleu, dormind pe o terasă, pe post de ”trofeu” în fotografie pentru ”frați” și filmat când sforăia

8
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia mai multor înregistrări care dovedesc că interlopii din gruparea Boncu, în ciuda faptului că au acționat ca adevărate ”gărzi pretoriene” pentru acesta, nu au ezitat să-și bată joc de fostul consilier personal al primarului Timișoarei și actualul director al Piețe SA, Ioan Nasleu, atunci când au avut ocazia. Vă reamintim că Nasleu a beneficiat și beneficiază de protecția lui Nicolae, Robu care a susținut că are de unde să piardă procente pentru relația dintre omul său de încredere și interlopi, pentru ca într-un final primarul să-l someze pe șeful de la Piețe să aleagă cu cine vrea să fie prieten, cu el sau cu cei din gruparea de crimă organizată. Robu a mers până acolo încât, pentru a-l apăra pe Nasleu, a susținut că în Timișoara nu există clanuri interlope.

După ce DIICOT a descins la zeci de locații în dosarul de trafic de droguri al grupării lui Lucian Boncu, anchetatorii au căutat probe și în telefoanele mobile ale celor investigați. În baza mandatelor obținute de la judecător a fost percheziționat și telefonul lui Alin Huc, unul dintre prietenii lui Ioan Nasleu, căruia i-a făcut dedicații într-un club de manele, fiind și acesta unul dintre cei nominalizați ca făcând parte din ”brigadă”, ”armata lui”. Conform procesului de percheziție, întocmit în 9 ianuarie 2020 și aflat în dosarul care a fost trimis spre judecată Tribunalului Timiș, în telefonul lui Huc au fost găsite mai multe imagini În una dintre ele apare și Ioan Nasleu. Mai exact, în fotografie, făcută la sfârșitul lunii august, pe terasa unui restaurant din Timișoara, directorul de la Piețe SA, cu care Nicolae Robu a fost în concediu în SUA, este în capul mesei și doarme cu capul dat pe spate.


Practic, Nasleu este pe post de decor în fotografia în care pozează interlopii Alin Huc, care zâmbește și face semnul OK, Paul Ștefan și fratele acestuia Dan Ștefan. De asemenea, în fotografia unde interlopii s-au fotografiat cu omul de încredere al primarului Timișorei pe post de ”trofeu”, se văd  pe masă farfuriile și paharele goale, dovadă că înainte de imortalizarea imaginii s-a mâncat și s-a băut.

Că interlopii s-au distrat pe seama lui Nasleu este dovedit și de faptul că l-au și filmat, în timp ce era în aceiași poziție ca și în fotografie –  pe scaun, dormind cu capul dat pe spate. Fostul consilier personal al primarului a fost filmat, de aproape, cu cel puțin două telefoane mobile, în timp ce sforăia. Atât de aproape a fost filmat că i se văd și măselele din gură.

Huc Alin Oiță, cel care face semnul victoriei și este cercetat în dosarul de trafic de cocaină, unde și-a recunoscut faptele, și în dosarul sechestrării bucureșteanului bănuit că a făcut ”șmen la aparate”. Paul Ștefan, cel în tricou roșu, este trimis în judecată pentru trafic de cocaină și cămătărie, cercetat în dosarul de sechestrare de persoană, fiind nedespărțit de Nasleu prin cluburi. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a prezentat în premieră fotografiile surprinse după scandalul provocat de Ioan Nasleu în clubul Fratelli,  în care apare și Paul Ștefan venit să-l protejeze. Ulterior arestării lui Paul Ștefan, după ce a anunțat că alege să fie prieten cu primarul, nu cu interlopii, Nasleu a postat pe contul său de Facebook un articol laudativ la adresa interlopului. Dan Ștefan, fratele lui Paul, este trimis, de asemenea, în judecată pentru trafic de droguri de mare risc.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica apariția sa alături de interlopi, Ioan Nasleu a declarat că ”ați mai scris despre asta. M-au filmat. Probabil că da, nu mai știu. Nu-mi amintesc de asta, dar am fotografii cu ei. Am fost colegi la clubul de box, v-am explicat. M-am ocupat de gala K1, îi cunosc de mulți ani pe acești oameni. Nu știu de unde e imaginea. Probabil că-s imagini vechi de un an de zile. Nu știu unde am fost. Probabil am fost la zile de naștere. Imaginile pe care dumneavoastră  le tot dați, alea vechi, sunt de la zile de naștere, de la oameni de afaceri respectabili din oraș. Aceiași placă ruginită, imagini vechi, nu știu de unde sunt. Tot alea le puneți. Sunt imagini de un an de zile. Încă vreți să vă faceți rating, domnu Boța”.

Vă reamintim că Ioan Nasleu a dat în judecată PRESSALERT.ro și solicită daune morale de 100.000 de euro pe motiv că i-am afecta imaginea pentru că i-am asociat numele cu interlopii din gruparea Boncu și am făcut dezvăluiri despre legăturile sale cu aceștia.

8 COMENTARII

  1. Uite cine va susține campania electorală a lui Robu și el zice că el este ultra cinstit????? Deci vom vota cu toți lumea interlopă pt a ne merge mai bine……. Și să nu uitați ca Robu Nicolae nu minte adică el doar ascunde adevărul. Toată familia lui cu zeci de case și interlopii vor să ne conducă încă 13ani??????.

  2. Ce a ajuns țara asta și pe mâna cui a încăput. Clanuri interlope, țigani care fac legea cu vor, politicieni fără scrupule, polițiști care sunt mâna în mână cu infractori, judecători corupți, etc. Trist, foarte trist.

  3. Urat animal are primăria ca și angajat, poate ar trebui să devină mascota Timișoarei pe viitor????? Robu ar fi în stare să vină cu sloganul……. așa se grohaie în primărie!!!!!!!………. dar ce contează, atât timp cât Nasleu aduce bani și într-o parte și în alta.
    Sunt curios ce părere are SRI????? Chiar așa să fi ajuns nivelul de încadrare în sistem????
    Poate pe viitor vom vedea și pe ultracinstitul primar cum
    grohaee pe plajă….???????
    Acești indivizi decid soarta timișorenilor în frunte cu cracanel!!!!!

  4. Pai, ce va mai mirati, oameni buni!? Atata timp cat presa vine cu dovezi, fie ele si din dosarele DIICOT/procuratura,etc, iar „robushoru’ ” pur si simplu nu stie altceva decat sa-l jigneasca pe omu’ asta care doar isi face meseria, asa cum e ea, cu toate riscurile asumate. Un Primar adevar, cu coloana, corect, cinstit, asumat, ar fi trebuit sa iasa-n fata cetatenilor Timisoarei, sa faca o conferinta de presa, si sa-si asume tot ce s-a-ntamplat cu resturile astea din clanurile interlope…clanuri mentinute/sustinute intr-un fel sau altul tot cu stirea lui. In afara de a se face de ras, si a se victimiza, nu stie altceva, si din punctul asta de vedere, cred ca zilele lui in Primarie sunt numarate…ale lui si ale tuturor pe care i-a numit peste noapte si care…ce sa vezi!? au luat nota 10 la concurs :-))
    Pe langa asta, individu’ a mai avut tupeul obraznic sa iasa pe posturile nationale si sa dezminta faptul ca Timisoara este un oras terorizat de clanuri interlope…!!! Aloooo, militiaaaa, SRI, Parchetu’, DIICOTu’ …Ce faceti, dom’le!? Tot pe la cafele?
    Daca nici acum nu ii inchide pe astia vreo 10-12 ani…asa, ca sa le-ajunga, inseamna ca JUSTITIA in tara asta e praf…zero!!!
    PS : Pt DIICOT/SRI/Parchet & Co : Si o cercetare/auditare mai in detaliu pt toti „catelusii” lui Robu, va rog eu frumos! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.