Bărbat reţinut după ce a încercat să dea o lovitură la o...

Bărbat reţinut după ce a încercat să dea o lovitură la o firmă din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat aflat aproape de vârsta de pensionare a încercat vineri să sustragă mai multe bunuri de la o societate comercială de pe Calea Circumvalaţiunii din Timişoara.

Polițiști Secţiei 4 Poliție Urbană Timișoara au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 64 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

„În fapt, la data de 26 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi încercat să sustragă bunuri din incinta unei societăți comerciale, situată pe Calea Circumvalațiunii din municipiul Timișoara.


În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 64 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a transmis IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.