Se îngroaşă gluma: CSC Dumbrăviţa a pierdut din nou şi mai are...

Se îngroaşă gluma: CSC Dumbrăviţa a pierdut din nou şi mai are doar trei puncte în faţa Dejului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook

Singura reprezentantă a Timişului în Liga 2 nu mai e aşa de sigură de locul în eşalon pentru sezonul urmărtor. CSC Dumbrăviţa a suferit un nou eşec acasă, scor 0-2 (0-1), astăzi cu Metaloglobus Bucureşti şi Unirea Dej mai speră să-i „tragă preşul” de sub picioare în ultimele două runde rămase.

Alb-verzii şi-ar fi asigurat locul în „B” cu un succes (şi o poate face în continuare) indiferent de ce fac adversarii din Dej, care s-au trezit târziu şi au început să câştige meci de meci.

Dejul şi-a făcut „treaba” şi a învins azi acasă pe FC Argeş, formaţie care teoretic mai speră la elită… În runda trecută Unirea Dej câştigase la limită şi pe terenul celor de la Metaloglobus, care şi-au recuperat aceste puncte pierdute pe cârca Dumbrăviţei.

Scorul a fost deschis în minutul 42 de Lucian Cazan, din marginea careului, în urma unei ieşiri pe lângă minge a portarului Toroc la o „liberă” din dreapta.


La reluare Dumbrăviţa a fost mai prezentă în joc, cu ocazii prin Paulevici şi Nortey, dar cei care au punctat au fost tot oaspeţii şi tot pe final de repriză. De această dată Zakir a finalizat sigur din careul mare în urma unui contraatac.

CSC Dumbrăviţa are program greu în continuare în grupa A a play outului, după ce a rămas cu 26 de puncte, având acum un avans de doar trei puncte faţă de Dej. În etapa viitoare joacă la FC Argeş, care mai spera să prindă in extremis un loc de baraj pentru elită în condiţiile în care mai multe cluburi din faţă nu au drept de promovare şi va încheia sezonul cu un joc acasă contra celor de la Ceahlăul. Dejul joacă în weekendul următor la Piatra Neamţ şi în ultima etapă o aşteaptă pe demult retrogradata din Alexandria. În caz de egalitate de puncte la final dumbrăviţenii sunt avantajaţi de faptul că au intrat în play out cu mai multe puncte decât ardelenii.

CSC Dumbrăvița: P. Toroc – Morariu, Zurbagiu (cpt.), Scutaru, Ghinescu – An. Olaru (46, Sofran), Salhi, Martinov – B. Sima (46, Băluțoiu), Tismonar (46, Paulevici), Ekmekci (61, B. Nortey). Antrenor: Cosmin Stan.

Metaloglobus Bucureşti: Gavrilaș – Kouadio, Cazan (64, Cruceru), Caramalău, R. Neacșu – Al. Gheorghe, Issah, Liș (74, Vl. Bogdan) – L. Manolache, Huiban, Honciu (cpt.; 83, Zakir). Antrenor: Ianis Zicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.