Primarul Robu poate răsufla ușurat: a fost schimbată conducerea Gărzii de Mediu...

Primarul Robu poate răsufla ușurat: a fost schimbată conducerea Gărzii de Mediu Timiș

4
DISTRIBUIȚI

Garda de Mediu a fost una dintre instituțiile statului care i-au dat cele mai multe bătăi de cap edilului-șef, Primăria Timișoara sau societăți din subordine fiind amendate în numeroase rânduri.

Acum, dorința primarului de a avea o altă conducere la Garda de Mediu Timiș s-a îndeplinit: Alina Călușeru a fost înlocuită cu Liviu Neguţ, fost director al AJOFM Timiş în perioada guvernării PDL, transmite debanat.ro.


Fost șef al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş din 2009 până în 2012, Neguţ este cunoscut drept un apropiat al lui Alin Pooviciu, secretar general al PNL Timiş.

Vă reamintim că „războiul” dintre Garda de Mediu și Primăria Timișoara durează de mai mulți ani, edilul-șef fiind cel puțin iritat, în multe rânduri, de constatările organizației de mediu atât în ceea ce privește lucrări ale primăriei, cât și de amenzile aplicate administrației sau societăților din subordine, cum ar fi Colterm.

4 COMENTARII

  1. PSD=PNL, aceeași mizerie… Asta se striga in Pta Victoriei la proteste. Acum prin aceste rocade ale incompetenților, se adevereste tot mai tare sloganul.
    Ne mai mirăm că ne înecăm in poluare și gunoaie când un habarnist e pus sa supravegheze mediul :(((

  2. garda de mediu nationala sau cea europeana nu poate fi sesizata sau nu se auto-sesizeaza in cazurile de ilegalitati comise de institutia condusa de acest cimpanzeu pletos?

  3. Stati sa vedeți ce show face nou numitul Buboi Cosmin, la ISCTR. I s-a dus vestea în târg de golăniile care le face cu concurența, fireste el având firma de camioane și pus acum paznic la oi. Despre ce vorbim domnul Robu aka Popoviciu. Pana nu o sa ii scuture justiția pe trepădușii ăștia, nu o să vă băgați mințile în cap. In curând detalii și înregistrări uluitoare despre presiunile făcute asupra unor transportatori si comercianți din zonă. Asta vis a vis de ISCTR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.