PSD despre Robu: „zero influență politică la centru” și dă „credit total...

PSD despre Robu: „zero influență politică la centru” și dă „credit total liderilor din Arad și Caraș-Severin, care își impun oamenii în funcții cheie în Timiș”

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș l-a atacat, astăzi, pe Nicolae Robu, după o lungă tăcere, printr-un comunicat de presă îl acuză că are ”zero influență politică la centru” și că numirile din județ sunt făcute de liberalii din Arad și Caraș-Severin.

”Din păcate, conducerea națională a PNL nu doar că-l ignoră pe primarul-președinte Nicolae Robu, dar și dă credit total liderilor din Arad și Caraș-Severin, care își impun oamenii în funcții cheie în cele mai importante instituții din județul Timiș.
Influența baronilor liberali arădeni și cărășeni se vede de la mare distanță, oamenii lor fiind preferați în locul timișorenilor. Este cazul clar al Administrației Bazinale de Apă Banat unde a fost adus un arădean, peste capul liderilor locali ai PNL. În tot acest timp, Nicolae Robu își duce războaiele pe Facebook și participă la sindrofii asortate cu elicoptere, pase la costum și poze zâmbitoare la firul ierbii”, susțin social democrații.


.

Pesediștii au acuzat și că în timp ce ” președintele PNL Timiș este ocupat să zâmbească la blitz, agreații premierului Orban orchestrează o manevră prin care să pună mâna pe Aeroportul Timișoara și să-l treacă total sub influența lor. Nu este prima dată când se încearcă acapararea acestui aeroport, care se încăpățânează să facă performanță, spre deosebire de aeroporturile din Arad și Caransebeș, ambele aflate de ani buni la limita supraviețuirii”.

După ce au amintit episodul din 2010 când PD-L a încercat unirea aeroporturilor din Timișoara și Arad și mutarea conducerii în orașul de pe Mureș, pesediștii susțin că acum ”vin liberalii, unii tot PDL-iști sub acoperire, cu o tactică nouă. Un prim pas a fost făcut în această lună, când a fost schimbat Consiliul de Administrație al aeroportului Timișoara. Chiar dacă în ultimii patru ani și jumătate a îndeplinit cu succes criteriile de performanță cuprinse în contractul de administrare semnat cu Ministerul Transporturilor, Consiliul de Administrație nu mai avea culoarea politică potrivită. Iar același Minister al Transporturilor a decis că profesioniștii trebuie înlocuiți cu ”unșii” liberali girați de cărășanul Marcel Vela deși, dacă tot era să fie schimbare pe criterii de culoare, ar fi fost de preferat măcar ca noii numiți să fie timișoreni.Considerăm că Aeroportul Timișoara trebuie să rămână al Timișoarei. Orice fuziune cu aeroporturile din Arad și/sau Caransebeș ar fi împotriva principiilor unei afaceri transparente și benefice pentru Aeroportul Timișoara. Confiscarea aeroportului ”Traian Vuia” ar avea scopul unic de acoperire a “găurilor negre” din Arad, dar mai ales din Caraș-Severin”.

Pesediștii îl somează public pe Nicolae Robu ”să demonstreze că este pro Timișoara și să nu lase interesele de partid să acapareze un obiectiv esențial”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.