Călin Pop a lansat un nou videoclip cu filmări din expedițiile lui...

Călin Pop a lansat un nou videoclip cu filmări din expedițiile lui Horia Colibășanu

0
DISTRIBUIȚI

Solistul formației Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat un nou videoclip la piesa „Respect“, ce conține filmări din expedițiile lui Horia Colibășanu.

„Am compus și înregistrat acest solo în seara zilei în care am aflat vestea tristă că Dan Andrei Aldea, sfinxul muzicii românești, nu mai este printre noi. L-am conceput cu gândul la el, fiindcă știu că lui îi plăceau tonurile clean sau cu puțin overdrive. Acum să revenim la lucrurile mai plăcute, soloul este parte din piesa “Respect” a lui Călin Pop, ce va apărea împreună cu un clip“, a declarat Toni Dijmărescu înaintea apariției acestei piese, cel care alături de Flavius Suciu, au colaborat pe partea audio.

De altfel, Toni Dijmărescu și Flavius Suciu – cei doi artiști care alături de Adrian Nițulescu au pus bazele proiectului Reșița Rocks – au mai colaborat cu vocea trupei Celelalte Cuvinte și în trecut.

„Viața e o luptă în care cel mai mult contează păstrarea demnă, nepătată a spiritului și onoarei.


Celor care au procedat în acest fel li se cuvine un adânc Respect”, spune Călin Pop. Realizatorul videoclipului este Sorin Toader, de artwork și montaj video s-a ocupat Virgil Babușcov (Prima Photo Studio Timișoara), iar filmările au fost puse la dispoziție de alpinistul Horia Colibășanu.

Anul acesta, vocea binecunosutei formații autohtone Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat o nouă melodie solo care poartă numele de „Văpaia“ care va fi inclusă pe următorul album discografic al artistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.