Decizia Tribunalului Timiș în dosarul ”polițiștilor” care au cerut 50.000 euro ca...

Decizia Tribunalului Timiș în dosarul ”polițiștilor” care au cerut 50.000 euro ca să ”omoare” un dosar. Ce plan diabolic au pus la cale

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, cererea de arestare preventivă a patru dintre inculpații ridicați, ieri, în urma unei operațiuni a DNA Timișoara și a polițiștilor de la DGA, după ce un denunțător a reclamat faptul că i s-au cerut 50.000 euro de către doi bărbați care s-au prezentat ca fiind comisar și inspector de Poliție.

Constantin Nicolae și Crinel Bănică s-au prezentat echipați ca la carte – cu veste de intervenție, cu tricou cu inscripția Poliția, cumpărate fără probleme din magazin, cu cătușe, stații de emisie-recepție și pistoale airsoft, care practic sunt imposibil de deosebit de cele reale, purtate în tocuri pe picior.  Cei doi i-au spus victimei că trebuie să dea 50.000 euro ca să nu mai facă niciun fel de cercetări în dosarul pe care-l cercetau.

Planul a fost pus la cale de Udo Ferbacher și Marius Albulescu și de femeia care a fost intermediara care a fost prinsă când primea o primă tranșă de 100.000 lei.


Cei trei îl știau pe cel căruia falșii polițiști i-au cerut banii. Nicolae și Bănică au fost acuzați de trafic de influență, iar Ferbacher și Albulescu de instigare la trafic de influență. Dintre cei patru doar Ferbacher nu a recunoscut acuzațiile, susținând că a fost beat și nu-și amintește. Tribunalul Timiș a decis arestarea celor patru pentru 30 de zile, respingând solicitările inculpaților de a fi arestați la domiciliu sau în libertate sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.