Doi morți în urma unui teribil accident pe o șosea din vestul...

Doi morți în urma unui teribil accident pe o șosea din vestul țării. Două fetițe au fost rănite grav FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1567551670">

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această după-amiază pe DN 7, șoseaua care leagă Aradul de Deva, în dreptul localității arădene Julița.

În urma accidentului în care a fost implicat un autocamion și o mașină două persoane au rămas încarcerate. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcereare și un echipaj SMURD de la Secția Bârzava, un echipaj SAJ, fiind solicitat și elicopterul SMURD. În sprijin a fost trimis și echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad.

În autoturismul implicat în accident se aflau în total patru persoane, doi bărbați și doi copii, fete în vârstă de 12, respectiv 13 ani. Cei doi bărbați, aflați pe locurile din față, au rămas încarcerați, iar după descarcerare medicii nu au mai putut face nimic pentru ei, fiind declarat decesul ambelor victime. Cele două minore erau conștiente, însă au suferit multiple traumatisme. După îngrijirile primite la fața locului, una dintre fete a fost preluată cu elicopterul SMURD, iar celaltă a fost preluată de către SAJ Lipova, în stare gravă dar conștientă, și apoi transferată către echipajul SMURD TIM al Detașamentului de Pompieri Arad, venit în întâmpinare.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.