Eveniment inedit la Timișoara, pus la cale de comunitatea celor care folosesc...

Eveniment inedit la Timișoara, pus la cale de comunitatea celor care folosesc trotinetele pentru a se deplasa. Ce au decis să facă

0
DISTRIBUIȚI

Faptul că o parte din locuitorii Timișoarei au ales să folosească trotinetele electrice ca mijloc de transport nu mai este de mult o noutate. Dar faptul că aceștia se grupează într-un Fan Club și pun la cale evenimente periodice este ceva inedit pentru orașul nostru. A doua întâlnire a trotinetiștilor din Timișoara va avea loc sâmbătă, 11 iulie, de la ora 12, pe pista de pe malul Begăi.

Electric Scooters Fan Club Timisoara – Event #2, după cum îl numesc organizatorii, va avea ca scop parcurgerea unui traseu de 26 de kilometri cu pornire de lângă Grădina Bănățeană, cu destinația La Pod Popas (13 km dus / 13 km întors).

Participanților le este recomandat să aibă în dotare încărcătorul trotinetei electrice, să respecte distanța socială și să fie echipați cu mască de protecție.

„Totul a pornit de la o discuție în echipa noastră, la service-ul de trotinete electrice pe care îl avem în Timișoara. Știam că sunt multe persoane ca noi, care folosesc trotineta ca mijloc de transport, în general în încercarea de a evita traficul din oraș, așa că am zis să strângem rândurile și să vedem dacă suntem cu adevărat o comunitate și dacă ne putem întâlni cu toții într-un mediu mai puțin aglomerat.

După cum am constatat în urma primei ediții, acești oameni care inițial și-au luat trotinete pentru a merge mai lejer prin oraș, au devenit pasionați de acest mijloc de deplasare, comunică pe grupuri dedicate, fac schimb de impresii, își dau sfaturi și se susțin reciproc.


E fain să vezi că pasiunea ta este împărtășită și de alte persoane, cred că despre asta este vorba la întâlnirile noastre”, Răzvan Drăgulescu, organizator al evenimentului.

Găsiți toate detaliile evenimentului aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.