Operațiune antidrog de proporții – 38 de suspecți din trei grupări, ”umflați”...

Operațiune antidrog de proporții – 38 de suspecți din trei grupări, ”umflați” într-o operațiune DIICOT

1
DISTRIBUIȚI

Operațiune antidrog de proporții a polițiștilor de la Serviciul de combatere a crimei organizate Caraș Severin – în această dimineață au descins, împreună cu colegii lor de la Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara și jandarmii, în 29 de locații din Reșița și localitățile limitrofe.


Ținta – reținerea a 38 de suspecți și percheziționarea locuințelor. Suspecții fac parte din trei grupări de trafic de droguri de risc, mare risc și etnobotanice care acționau în zonă și care-și împărțiseră piața locală.

Două dintre grupări erau specializate în vânzarea de cannabis și amfetamină, iar cea de a treia în vânzarea de etnobotanice. Liderii grupării, care colaborau între ei, se ocupau de aprovizionarea cu marfă care era adusă din Timișoara sau din Serbia, iar ceilalți membrii ai grupărilor de vânzarea stradală. Dozele care aveau între 0,2 – 1 gram se vindeau cu 30 -60 lei. Unii traficanți și-au transformat locuințele în ”saloane” de consumat droguri, care erau vândute inclusiv minorilor.

În timpul perchezițiilor, au fost descoperite droguri în mai multe locații. 38 de suspecți urmează să fie duși pentru audieri la sediul DIICOT Caraș Severin.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.