Bărbat care a intrat în contact cu un pacient confirmat cu COVID-19,...

Bărbat care a intrat în contact cu un pacient confirmat cu COVID-19, ridicat de la terasa unui bar după ce a refuzat carantina

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2076828726">

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost ridicat de către polițiști de la terasa unui bar, după ce a refuzat carantina. Anterior, același bărbat a fost amendat cu 500 de lei tot pentru că nu stătea în carantină.

Conform Poliției Hunedoara, în baza deciziei Direcției de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara, de confirmare a carantinării instituționalizate a unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Petroşani (contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv Covid-19), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani, însoţiţi de echipaj al Ambulanţei, au mers joi la locuința bărbatului pentru a-l duce spre locul de carantinare.

Bărbatul nu a fost găsit acasă, ci la terasa unui bar din Petroşani, de unde a declarat că refuză să intre în carantină instituționalizată deoarece a făcut două teste, iar rezultatul acestora este negativ.

Poliţiştii au întocmitpe numele acestuia dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În urmă cu două zile, bărbatul de 39 de ani (care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu), a fost găsit de poliţişti în Petroşani şi a fost amendat cu 500 de lei pentru părăsirea carantinării.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.