Ben-Oni Ardelean despre înfrângerea lui Robu în cursa pentru Primăria Timișoara: Media,...

Ben-Oni Ardelean despre înfrângerea lui Robu în cursa pentru Primăria Timișoara: Media, taximetriștii, bicicliștii, printre categoriile deranjate

6
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară, că pierderea Primăriei Timișoara a reprezentat o surpriză pentru liberali.

„Timișoara a fost o surpriză pentru noi. Existau sondaje făcute, dar nu făcute de noi, din păcate, și cred că a fost o greșeală. Sondajele pe care eu le-am văzut, făcute de adversarii noștri politici, îl dădeau câștigător pe Nicolae Robu, indiferent de circumstanță.

Întrebat de moderatorul Dragoș Boța care crede care a fost cauza ce a dus la un scor catastrofal pentru Nicolae Robu, cu mult sub cel al PNL, Ardelean a răspuns: „Eu cred că au fost câteva chestiuni care s-au întâmplat de-a lungul anilor și care au deranjat pe alocuri diverse categorii sociale și care, cu părere de rău spun lucrul acesta, nu au fost cuantificate în sondajele de opinie pentru că puteam să le vedem negru pe alb dacă le știam dinainte și probabil să rezolvăm aceste secțiuni.  Eu cred că din punct de vedere administrativ, profesorul Nicolae Robu a lucrat de dimineața până noaptea făcând o treabă extraordinară pe zona administrativă.


Ce s-a întâmplat pe zona de relație cu media, cu taximetriștii, cu bicicliștii, eu cred că la fiecare categorie deranjată s-au adăugat câteva procente. Eu cred că aici s-a întâmplat declicul care s-a produs, oarecum vizibil în anumite puncte și nevizibil în altele, dar care, repet, nu au fost cuantificate într-un sondaj care să ne dea negru pe alb situația. Sondajul ne-ar fi arătat ca era realitatea de facto. Votul pentru USR, care a fost unul semnificativ, l-a avantajat pe candidatul care a câștigat Primăria Timișoara, fiind un vot anti-Robu, din mici segmente care s-au întâmplat de-a lungul timpului”.

Parlamentarul Ben-Oni Ardelean a mai precizat că „nu putem arunca o anatemă pe toată administrația din cei opt ani a lui Nicolae Robu”.

„I s-au transmis diverse chestiuni, inclusiv de a angaja purtător de cuvânt, dar personalitatea sa foarte puternică a dus la ideea că Nicolae Robu face ce vrea, când vrea în chestiunile respective și bob cu bob, om cu om, vot cu vor s-au adunat și în momentul decisiv al votului au fost, de fapt, împotriva candidaturii sale”, a precizat deputatul la emisiunea PRESSALERT LIVE.

6 COMENTARII

  1. Ben-Oni Ardelean, unul dintre putinii oameni politici ai Timisului si ai Romaniei, in adevaratul sens al cuvantului. Respect maxim!
    Aveti mare dreptate vis-a-vis de domnul N. Robu. A muncit din greu, insa s-a dovedit ca gura bate fundul…

  2. Un gunoi stradal, ca și stăpânul lui. Niște hoți ordinari ajunși și ei pe la conducere, cu aere de mari oameni politici. Pușcăria să vă mănânce pe amândoi!

  3. Citat din B Ardelean: „pierderea Primăriei Timișoara a reprezentat o surpriză pentru liberali”

    Aceste cateva cuvinte arata clar ca dl Ardelean este totul rupt realitate sau nu ii pasa de loc de cea ce s-a intamplat la alegerile locale in Timisoara. Poate dupa ce va vedea si rezultatele de la alegerile parlamentare se va trezi la realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.