Negocierile dintre PNL și USR PLUS pentru CJ Timiș și Consiliul Local...

Negocierile dintre PNL și USR PLUS pentru CJ Timiș și Consiliul Local Timișoara au intrat în prelungiri

0
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, și Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, au anunțat în această seară, prin intermediul unor postări identice pe paginile lor Facebook, că au decis să prelungească perioada de negociere pentru formarea majorităților în consiliul local și consiliul județean.

„Am avut mai multe conversații (…) în ultimele zile. Am decis împreună să prelungim perioada de negociere în speranța că vom ajunge la o înțelegere între PNL și USR PLUS despre majorități stabile și asumate atât în Consiliul Județean cât și în Consiliul Local.


Suntem conștienți de responsabilitatea mare cu care timișorenii și timișenii ne-au încredințat în 27 septembrie și hotărâți să transformăm Timișoara și Timișul împreună”, spune mesajul transmis de cei doi prin intermediul rețelei de socializare.

Vă reamintim că negocierile dintre PNL Timiș și USR PLUS Timiș au intrat în impas chiar înainte de semnarea acordului, iar cele două părți și-au dat una alteia ultimatum până astăzi. În weekend, la învestirea lui Alin Nica în funcția de președinte al CJT, a fost prezent și premierul Ludovic Orban, care a indicat reluarea negocierilor.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.