Prefectul Liliana Oneț minte cu tupeu după ce a fost fotografiată pe...

Prefectul Liliana Oneț minte cu tupeu după ce a fost fotografiată pe terasa împreună cu Dan Bittman: ”Nu știu despre ce vorbiți”

3
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, a fost fotografiată, în urmă cu o săptămână, de cei de la Click, pe o terasă din București, alături de cântărețul Dan Bittman, în plină criză sanitară, nerespectând restricțiile care sunt impuse de autorități.

” Săptămâna trecută, în ziua în care mai băteam un record la capitolul număr de infectări, iar autoritățile ne bombardau cu mesaje de informare prin sistemul Ro Alert, Dan Bittman a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care, supărat pe autorități, își chema prietenii la terasă. El s-a ținut de cuvânt și a ieșit. Fotoreporterii Click! l-au surprins puțin mai târziu, la o cafea cu o prietenă”, au scris cei de la Click.ro.


Neștiind cine este femeia, cei de la Click.ro i-au blurat fața. În fotografiile publicate, Oneț și solistul de la Holograf bat palma și stau fără mască.

„Da, am ieșit. Am purtat mască până sus la terasă și a fost ok. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viața normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul”, a susținut Dan Bittman pentru cei de la Click.ro.

Prefectul de Timiș a susținut inițial că ”nu știu despre ce este vorba”, conform debanat.ro. Liliana Oneț a devenit nervoasă: ”nu știu despre ce fotografie este vorba. Nu am ce declaraţii să dau pe un subiect care nu are legătură cu job-ul meu. Dacă mă voi întâlni (cu Bittman – nr.) în privat nu e problema presei (…) Nu a existat nicio întâlnire cu Dan Bittman”.

3 COMENTARII

  1. Chir asa doamna (inca )prefect !!? Nu aveti nici pic rusine ???! Sa minti cu atata tupei si saai fii in functie???! Se te’ nhaitezi cu psd- stul gurist cand tinisenii mor pe capete !!! DEMISIA de indata, daca aveti putina onoare ! Domnii liberali, domnu’ Nica, ce aveti de spus???! O dati cotita iara ca si cu listele rusinii pentru parlament ?! Si mai aveti credinta ca va mai vota cineva cu PNL ???!

  2. Oamenii astia nu si dau singuri demisia. Dar PNL va trebui sa o demita. Iar oamenii sa voteze partide cu oameni care n au facut politica (mai putina macar), nu hoti cu experienta (psd, pnl – mai vedeti si reportajele Recorder). Pentru 50 lei la pensie va goniti nepotii din tara. Iar ei fac milioane de euro pe care le impart.

  3. SENATORUL USR DE TIMIŞ A FĂCUT POLITICĂ LA NIVELUL CEL MAI ÎNALT ÎN M10 A LUI MACOVEI ŞI SECURIŞTII EI…USR NU AU EXPERIENŢĂ DAR DUPĂ CE AM VĂZUT LA SECTORUL 1 SUNT TOT HOŢI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.