Senatorul Fălcoi: România are nevoie de o reformă a serviciilor secrete, „dar...

Senatorul Fălcoi: România are nevoie de o reformă a serviciilor secrete, „dar nu cum voia Liviu Dragnea, la nervi, supărat”

1
DISTRIBUIȚI

SIESenatorul USR Nicu Fălcoi este membru al Comisiei supraveghere a SIE din Parlament și consideră că legile care reglementează activitatea serviciilor de informații sunt complet depășite.

„Noi suntem cinci membri și primim rapoarte pe care trebuie să le citim acolo. Nu le primim nici pe mail și nici pe telefon. Le citim și semnăm că am luat la cunoștință. La fel se întâmplă și la Comisia SRI. Până la urmă, România, în zona de servicii are nevoie de o reformă, dar nu cum voia Liviu Dragnea, la nervi, supărat, ci trebuie să ne așezăm la masă reprezentanți de la mai multe partide care au competențe pe zona asta, alături de specialiști, oameni din sistem și să discutăm nevoia de reformă din interiorul acestor instituții și să venim cu un sistem integrat la nivel național.


Noi avem nevoie de o asanare legislativă, în primul rând că legile sunt total depășite. Sper ca în noua legislatură să se întâmple acest lucru, să se creeze o comisie specială care să lucreze pe aceste legi și să vină acea comisie în fața Parlamentului cu legi modernizate, la nivel de 2021-2022”, a spus Nicu Fălcoi în emisiunea PRESSALERT LIVE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.