Vremea se va răci și va fi închisă în Banat

Vremea se va răci și va fi închisă în Banat

0
DISTRIBUIȚI

Potrivit meteorologilor din Caraș-Severin, în intervalul: 7 octombrie,  ora 9 – 8 octombrie, ora 9, în județ vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros. În cursul zilei va ploua local, dar spre seară și în cursul nopții va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă cumulate vor depăși local 15…25 l/mp și izolat 30…40 l/mp.


Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări mai ales în cursul nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 23 grade Celsius, iar temperaturile minime între 11 și 14 grade Celsius.

Pentru același interval, prognoza meteo pentru zona Banat-Crişana arată că vremea se va răci. În prima parte a zilei cerul va fi noros și va ploua pe arii relativ extinse, apoi aria precipitațiilor se va restrânge și cerul va deveni variabil. În zonele de munte, cantitățile de apă cumulate vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor sirua între 15 și 19 grade Celsius, iar temperaturile minime între   8 și 12 grade Celsius.

În ceea ce privește intervalul: 09.10.2020 ora 9 – 10.10.2020 ora 9, pentru zona Banat-Crişana, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții de ploi slabe în zonele de munte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în cursul zilei. Dimineața și în cursul nopții, izolat va fi ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 20 de grade Celsius, iar temperaturile minime între  7 și 10 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.