BPJ al PNL Timiș a votat excluderea din partid a lui Alin...

BPJ al PNL Timiș a votat excluderea din partid a lui Alin Popoviciu și Călin Roman. Când se ia decizia finală

3
DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a votat în această după-amiază excluderea din partid a fostului secretar general Alin Popoviciu și a consilierului județean Călin Roman, după ce aceștia au refuzat solicitarea președintelui interimar al filialei, Alin Nica, să-și depună mandatele de aleși locali, pentru că au adus prejudicii de imaginie partidului.

Alin Popoviciu, deși a fost convocat, nu s-a prezentat la ședința unde s-a discutat excluderea sa.


În schimb, Călin Roman a venit și s-a apărat susținând că, în ciuda faptului că a stat în pușcărie, a fost reabilitat și acum are restaurate toate drepturile.

În urma votului, pentru excluderea lui Călin Roman din partid au fost 22 de opțiuni pentru și 21 împotrivă, iar în cazul lui Alin Popoviciu au fost 34 pentru excluderea din partid și 9 împotrivă. În baza votului, Biroul Permanent Județean al PNL va propune săptămâna viitoare forului suprem al filialei, Comitetul Director Județean, excluderea celor doi din formațiune.

În cazul lui Ioan Nasleu, Biroul Permanent Județean a admis propunerea Biroului Permanent Local TImișoara de excludere a acestuia din PNL.

3 COMENTARII

  1. Adioooooo visul frumos s-a terminat…Popoviciu cel mare si drept a ajuns mic si obosit…Caracter infect si plin de combinatii.Nu meriti sa mai ramai in politica.Esti istorieeee si vor urma si alti incompetenti dupa tine.De fapt daca ti-ai face un partid si i-ai lua pe toti ai face cel mai bun lucru pt Timis ca am sti toti dobitoci cum stati impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.