Doi polițiști împușcați și unul lovit cu pumnul în față de doi...

Doi polițiști împușcați și unul lovit cu pumnul în față de doi bărbați

1
DISTRIBUIȚI

pistol

Doi bărbați, de 20, respectiv 52 de ani au agresat, joi, un polițist, șeful de post din Barcani, județul Covasna, unde au fost chemați pentru soluționarea unei petiții. Alungați cu spray lacrimogen, agresorii au împușcat alți doi polițiști care au mers după ei acasă, cu mandate de aducere.

Doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 52 de ani, sunt acuzați că, joi dimineața, au agresat fizic un polițist.

Poliția Română a transmis că cei doi bărbați fuseseră citați la sediul Postului de Poliție Barcani, pentru soluționarea unei petiții, însă aceștia au devenit recalcitranți și l-au tras de uniformă pe șeful de post, moment în care unul dintre ei l-a lovit cu pumnul.

„Având în vedere cele întâmplate, doi polițiști din cadrul Postului de Poliție au intervenit în sprijinul colegului agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbați, care au fugit de la fața locului.


Ulterior, în jurul orei 16.00, în timp ce polițiștii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbați, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol și ar fi tras cu acesta, rănind doi agenți de poliție, la nivelul membrelor inferioare”, arată IGPR.

Cei doi bărbați au fost imobilizați de polițiști și au fost duși la sediul Poliției Orașului Întorsura Buzăului, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

IGPR arată că polițiștii răniți au fost transportați la o unitate medicală, în stare stabilă și sunt în afara oricărui pericol.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus verificări, prin Direcția Control Intern și SIAS, ambele din cadrul IGPR, cu privire la modul de organizare și desfășurare a misiunii.

1 COMENTARIU

  1. eu zic sa verificati camerele din zona. vad ca e la moda cu politistii care se dau raniti zilele astea. maine vine si vela sa spuna ca i-au dat in cap niste cetateni cand mergea pe strada, si va impune NOI restrictii, sa nu se intample din nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.