Cinci kilograme de canabis, descoperite în urma unor percheziții la traficanți din...

Cinci kilograme de canabis, descoperite în urma unor percheziții la traficanți din județul Timiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-851299684">

Cinci kilograme de canabis au fost descoperite la patru persoane din județul Timiș în urma unor percheziții desfășurate de polițiștii și procurorii din Aba Iulia. Trei suspecți au fost reținuți și vor fi prezentați Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT Alba Iulia, au depistat patru persoane, din județul Timiș, care dețineau aproape cinci kilograme de canabis. Trei dintre aceștia au fost reținuți și vor fi prezentați Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea s-a desfășurat luni, iar cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, sunt bănuite de introducerea în țară de droguri de risc și de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a rezultat că cei patru ar fi introdus, în țară, 2,97 kilograme de droguri, prin intermediul unei societăți de coletărie din municipiul Sebeș, cu scopul de a le distribui unor consumatori din România.

În urma a patru percheziții au mai fost descoperite 1,9 kilograme de canabis, precum și cântare electronice, pungi destinate comercializării drogurilor, telefoane și înscrisuri potrivit cărora o parte din substanțele interzise ar proveni din Spania.

După audieri, față de trei persoane a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.